خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه

تاریخ انتشار : 20 مهر 1396 - 14:40

آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه

پاکورا هندی,طرز تهیه پاکورا پاکستانی,دستور پخت پاکورا غذای هندی,غذای تند پاکورا

دستور آشپزی و طرز پخت پاکورا غذای هندی خوشمزه

مواد لازم برای پاکورا پاکستانی

آرد سفید :•: 4/1 لیوان

آرد نخود :•: 4/3 لیوان

پیاز نگینی شده ریز :•: 2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده :•: 1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده :•: 4/1 لیوان

شوید ریز شده :•: 4/1 لیوان

تره فرنگی ریز شده :•: کمی

بیکینگ پودر :•: 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری

نمک :•: به مقدار لازم

آب :•: 3/1 لیوان

روغن برای سرخ کردن :•: به مقدار لازم

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

پاکورا هندی,طرز تهیه پاکورا پاکستانی,دستور پخت پاکورا غذای هندی,غذای تند پاکورا

دستور آشپزی و طرز پخت پاکورا غذای هندی خوشمزه

طرز تهیه پاکورای هندی

برای تهیه پاکورا ابتدا آرد سفید ، آرد نخود ، بیکینگ پودر ، نمک ، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

سپس مواد را با قاشق هم بزنید. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود.

بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

این غذای خوشمزه در خوزستان و جنوب کشورمان از غذای پر طرفدار است که مانند سمکبوسه و فلافل در دکه های فلافلی تهیه می شود.

سمبوسه پیراشکی مرغ , طرز تهیه سمبوسه پیراشکی مرغ , دستور پخت سمبوسه پیراشکی مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم