خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی

آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی

تاریخ انتشار : 21 تیر 1395 - 8:04

آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

آموزش دستور تهیه و مواد لازم مارمالاد زردآلو خوشمزه و ژله ای

مواد لازم برای مارمالاد زردآلو

زردآلو :•: 1 کیلو

شکر :•: 1 کیلو

پودر ژلاتین :•: 1 قاشق مرباخوری پر

زعفران آبگرفته غلیظ :•: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو :•: 1 قاشق سوپخوری

گلاب :•: 1 قاشق سوپخوری

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

آموزش دستور تهیه و مواد لازم مارمالاد زردآلو خوشمزه و ژله ای

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

ابتدا زردآلو ها را با دستگاه غذا ساز له کنید به حدی که آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید تا قوام آید سپس زعفران را بدان افزوده و در این فاصله گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط و به روش بن ماری روی کتری کاملا حل کنید.

در آخر کار آبلیمو را به مربا اضافه کرده مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کرده سپس گلاب و ژلاتین را اضافه نموده و کاملا مخلوط کنید. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری نمایید. بعد از زدن زعفران و خنک شدن و سفت شدن ، مربا بیشتر خودش را نشان می دهد.

راحت الحلقوم , طرز تهیه راحت الحلقوم رنگی , دستور پخت راحت الحلقوم ژله ای

آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم