خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه فوری خانگی با سرکه

آموزش طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه فوری خانگی با سرکه

تاریخ انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۵ - ۷:۴۹

آموزش طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه فوری خانگی با سرکه

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

آموزش دستور تهیه و مواد لازم خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

مواد لازم برای خیارشور خانگی

 خیار ریز و تازه :•: 2 کیلو

 سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری :•: 250 گرم

 سیر :•: یک بوته بزرگ

 فلفل تند :•: 5 یا 6 عدد

تخم گشنیز :•: یک قاشق مرباخوری

نخود خام :•: چند عدد برای ترد شدن خیارها

نمک :•: یک پیمانه

آب :•: 14 پیمانه

سرکه :•: یک پیمانه

تزیین ماست و خیار , تزیین ماست و خیار مجلسی , تزیین ماست و خیار جدید

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

آموزش دستور تهیه و مواد لازم خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی

ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می شود.

شربت سکنجبین و خیار , طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار , شربت سکنجبین و خیار سنتی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه فوری خانگی با سرکه


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.19 ( 100 رای )
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ