خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش کامل طرز تهیه کیک آلبالو و گیلاس مخصوص و خوشمزه
تاریخ ارسال مطلب : 19 تیر 1395 ساعت 08:39

آموزش کامل طرز تهیه کیک آلبالو و گیلاس مخصوص و خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه کیک آلبالو و گیلاس مخصوص و خوشمزه

 کیک گیلاس , طرز تهیه کیک گیلاسی , دستور پخت کیک گیلاس در خانه با فر

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک گیلاس خوشمزه در منزل

مواد لازم کیک گیلاس

شکر :•: 180 گرم

کره نرم :•: 150 گرم

 خامه ترش :•: 150 گره

 آرد سفید :•: 180 گرم

 نمک :•: به مقدار لازم

 بکینگ پودر :•: یک قاشق چایخوری

اسانس بادام :•: یک قطره

رنده پوست :•: نصف لیمو

تخم مرغ :•: 2 عدد کوچک

کیک گردویی , طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه , دستور تهیه کیک گردویی در منزل

 کیک گیلاس , طرز تهیه کیک گیلاسی , دستور پخت کیک گیلاس در خانه با فر

مواد بین کیک آلبالو گیلاس

آلبالو یا گیلاس :•: 400 گرم

آب سیب :•: 100 میلی گرم

چوب دارچین :•: 1/2 شاخه

شکر :•: 80 گرم

رنده پوست لیمو :•: نصف لیمو

آرد ذرت :•: 1/2 قاشق چایخوری

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

 کیک گیلاس , طرز تهیه کیک گیلاسی , دستور پخت کیک گیلاس در خانه با فر

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک گیلاس خوشمزه در منزل

طرز تهیه کیک گیلاس

ابتدا هسته گیلاس یا آلبالو ها را خارج کنید. گیلاس ها را با شکر و رنده پوست لیمو و چوب دارچین و اب سیب بگذارید روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه تا بجوشد.سپس مواد را توی الک ریخته و  چوب دارچین را خارج میکنیم اجازه بدهید تا آب اضافه گیلاس خارج بشه.اب اضافه را برای سس به کار میبریم.

آرد ذرت را با 2 قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید هم بزنید تا صاف شود و بعد با آب گیلاس مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.این سس جهت تزئین می باشد.  اجازه دهید تا مواد خنک شوند.  فر را روی 180 گره کنید. ظرف مستطیلی را چرب کنید و به ارد اغشته کنید.

تخم مرغ و شکر را بزنید تا صاف و سبک بشه.کره نرم شده را اضافه کنید.و خامه ترش را هم اضافه کنید و دوباره کمی بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. آرد، نمک، بکینگ پودر را مخلوط کنید و در مواد بالا  کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید.در آخر رنده پوست لیمو و اسانس را اضافه کنید.

نیمی از مواد کیک را توی ظرف ریخته  وروش را صاف کنید و گیلاس های توی الک را روی کیک ریخته و بقیه مواد کیک را روی گیلاس ها ریخته و در ظرف را در فر به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.بعد از زمان پخت اجازه میدهیم تا در قالب خنک بشه و بعد خارج میکنیم و برش میدهیم . و برای هر نفر یک تکه کیک و کمی سس  سرو میکنیم. اگر گیلاس تازه در دسترس نبود میتونیم از کمپوت گیلاس استفاده کنیم اما زمان جوش کمتری میدهیم.

کیک اسفنجی ساده , طرز تهیه کیک اسفنجی ساده خوشمزه , کیک اسفنجی ساده و سریع با فر

آموزش کامل طرز تهیه کیک آلبالو و گیلاس مخصوص و خوشمزه


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.56 ( 16 رای )
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
X بستن تبلیغات