خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد خوشمزه و مجلسی با کالباس ژامبون و گردو

آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد خوشمزه و مجلسی با کالباس ژامبون و گردو

تاریخ انتشار : 12 مرداد 1396 - 10:31

آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد خوشمزه و مجلسی با کالباس ژامبون و گردو

کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت کیک مرغ مقوی و خوشمزه

مواد لازم برای کیک مرغ

سیــنه مرغ :•: دو عدد

ژامبون مرغ :•: 250 گرم

پیازچه :•: نیم کیلو

مغز گردو :•: دویست و پنجاه گرم

نان تست :•: به میزان لازم

ماست :•: یک سوم سس مایونز مصرفی

سس مایونز :•: به میزان لازم

خامه :•: صدگرم

ته چین مرغ , طرز تهیه ته چین مرغ ساده , دستور تهیه و مواد لازم ته چین مرغ مجلسی

کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت کیک مرغ مقوی و خوشمزه

طرز تهیه کیک مرغ

برای تهیه کیک مرغ مغز گردو و ژامبون مرغ را با دقت و به صورت کاملا ریز خرد کنید ، سپس سینه مرغ را به همراه پیاز ، نمک و فلفل و مقدار اندکی آبلیمو بپزید و بعد از اینکه مرغ کاملا پخت از آب خارج کنید و گوشتش را ریشه ریشه کنید.

پیازچه را کامل به همراه برگ و ساقه شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید ، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند.

حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت ملات نرم در بیاید. حالا لبه های قهوه ای نان تست را بریده، نان های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید

حالا از موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

مرغ ذغالی,طرز تهیه مرغ ذغالی,دستور پخت مرغ ذغالی,درست کردن مرغ ذغالی

کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود ممکن است لایه های کیک از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید ، برای رنگی کردن لایه روی کیک می توانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و… استفاده کنید.

حالا دیواره های اطراف کیک مرغ را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه های خرد شده تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می توانید تزئین کنید.

برای تزیین کیک مرغ هم مانند سالاد الویه دست ما خیلی باز است ، فقط باید کمی ابتکار عمل داشته باشیم و یک طرح زیبا روی کیک خود اجرا کنیم تا بتوانیم یک کیک زیبا داشته باشیم ، از کیک مرغ در کنار کیک تولد می توانید در مهمانی های کوچک ، جشن تولدها و .. استفاده نمایید.

مثلا مانند تصاویر که در بالا قرار داده ایم می توانید یک کیک مجلسی تهیه کنید و به جای سالاد الویه و یا سالاد ماکارونی در تولدها استفاده نمایید. فقط باید وقت زیادی صرف تزیین کیک کنید تا زیبا و طبیعی تر جلوه کند.

غذای خوشمزه با مرغ , غذای خوشمزه و سریع با مرغ , غذاهای خوشمزه با مرغ

آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد خوشمزه و مجلسی با کالباس ژامبون و گردو

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم