طرز تهیه بابا غنوش و نکات پخت بابا غنوج غذای خوشمزه لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش

بابا غنوج , بابا غنوش , طرز تهیه بابا غنوش , دستور پخت بابا غنوش

بابا غنوج یا بابا غنوش یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای لبنانی است که به خاطر طعم خوبش در کشورمان فرا گیر شده است. این غذای خوشمزه مانند میرزا قاسمی با بادمجان کباب شده تهیه می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه بابا غنوش با پاتوق من همراه باشید.

مواد لازم بابا غنوش
بادمجان 1 کیلوگرم
ارده 2 قاشق غذاخوری
لیموترش 1 عدد
جعفری خرده شده 1 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوش

برای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید تا تنوری شود.

سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید.

در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید.


پیشنهاد مدیر : کوبه لبنانی » میرزا قاسمی » کشک و بادمجان » حلیم بادمجان

خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » طرز تهیه بابا غنوش و نکات پخت بابا غنوج غذای خوشمزه لبنانی
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم