خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مجلسی لبنانی

آموزش کامل طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مجلسی لبنانی

تاریخ انتشار : 12 تیر 1396 - 10:14

آموزش کامل طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مجلسی لبنانی

بابا غنوش , طرز تهیه بابا غنوج , دستور پخت بابا قنوش , مواد لازم بابا غنوش

دستور آشپزی و طرز پخت غذای لبنانی بابا غنوش در منزل

مواد لازم بابا غنوش

بادمجان :•: 1 کیلو

ارده :•: 2 قاشق غذاخوری

لیموترش :•: 1 عدد

جعفری خرد شده :•: 1 قاشق غذاخوری

سیر :•: 4 حبه

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

کوبه لبنانی , طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه , دستور پخت و مواد لازم کبه لبنانی

بابا غنوش , طرز تهیه بابا غنوج , دستور پخت بابا قنوش , مواد لازم بابا غنوش

دستور آشپزی و طرز پخت غذای لبنانی بابا غنوش در منزل

طرز تهیه بابا غنوش

برای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید تا تنوری شود.

سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید.

در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید.

میرزا قاسمی , طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی , میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

آموزش کامل طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مجلسی لبنانی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم