خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کیک برنجی کره ای با طعمی خوشمزه و مخصوص

آموزش کامل طرز تهیه کیک برنجی کره ای با طعمی خوشمزه و مخصوص

تاریخ انتشار : 10 تیر 1396 - 9:55

آموزش کامل طرز تهیه کیک برنجی کره ای با طعمی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه کیک برنجی کره ای , کیک برنجی کره ای تند , کیک برنجی کره ای خوشمزه

روش آشپزی و دستور تهیه کیک برنجی کره ای مخصوص

مواد لازم طرز تهیه کیک برنجی کره ای

:•: برنج :•: 4 فنجان :•:

:•: بادام هندی :•: 25 گرم :•:

:•: نارگیل مکعبی خرد شده :•: به میزان لازم :•:

:•: پودر هل :•: به میزان لازم :•:

:•: شیره قند :•: 4 فنجان :•:

:•: آب :•: 4 فنجان :•:

عکس تزیین برنج , تزیین برنج با زعفران و زرشک , تزیین برنج با زعفران

طرز تهیه کیک برنجی کره ای , کیک برنجی کره ای تند , کیک برنجی کره ای خوشمزه

روش آشپزی و دستور تهیه کیک برنجی کره ای مخصوص

طرز تهیه کیک برنجی کره ای

برای تهیه کیک برنجی کره ای ابتدا برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیاب کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ، بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود.

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه کیک برنجی کره ای , کیک برنجی کره ای تند , کیک برنجی کره ای خوشمزه

سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی کره ای استفاده کنید.

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

آموزش کامل طرز تهیه کیک برنجی کره ای با طعمی خوشمزه و مخصوص

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم