خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه و لذیذ استانبولی ترکیه ای

3t21

آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه و لذیذ استانبولی ترکیه ای

تاریخ انتشار : 7 تیر 1396 - 13:05

آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه و لذیذ استانبولی ترکیه ای

کوفته ترکی , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته استانبولی خوشمزه با پیاز

آموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم کوفته ترکی

شیر :•: ¼ پیمانه

نان سبوس دار :•: 3 برش

گوشت چرخ کرده :•: 675 گرم

پیازچه ساتوری شده :•: 3 عدد

سیر ریز خرد شده :•: 2 حبه کوچک

جعفری تازه ساتوری شده :•: 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ بزرگ :•: 1 عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

کوکوی آرد نخودچی , کوکوی ارد نخودچی , کوکوی نخودچی

کوفته ترکی , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته استانبولی خوشمزه با پیاز

آموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کوفته ترکی

نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.

طرز تهیه کوفته قلقلی , کوفته قلقلی خوشمزه , کوفته قلقلی با گوشت

کوفته ترکی , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته استانبولی خوشمزه با پیاز

پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.

طرز تهیه کوفته قلقلی , کوفته قلقلی خوشمزه , کوفته قلقلی با گوشت

آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه و لذیذ استانبولی ترکیه ای

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ