خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

تاریخ انتشار : 22 دی 1395 - 14:56

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای رولت فرانسوی

« نان تست یا نان ساندویچ :•: به تعداد لازم »

« تخم مرغ :•: 2 عدد »

« شیر :•: 3 قاشق غذاخوری »

« شکر :•: 1/3 پیمانه »

« کره :•: 200 گرم »

« آرد سوخاری :•: 1 قاشق غذا خوری »

پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا , دستور پخت و مواد لازم پاستا با سس

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای داخل رولت ها

« پنیر خامه ای »

« مربای آلبالو »

« سیب خرد شده »

« کره بادام زمینی »

« موز حلقه شده »

سوپ جو سفید , طرز تهیه سوپ جو سفید , دستور پخت سوپ جو سفید

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رولت فرانسوی

برای تهیه رولت فرانسوی ابتدا نان های تست را با برش دادن و با جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.

پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید. تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم.

رولت های پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید

و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید. در انتها رولت فرانسوی را تزیین نمایید و سرو کنید.

فرنی سیب , طرز تهیه فرنی سیب , دستور تهیه فرنی سیب

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم