خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : 22 دی 1395 - 15:08

آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

جوجه کباب اسپانیایی , پینچیتو مرغ , طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی

آموزش آشپزی و دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی پینچیتو مرغ

مواد لازم جوجه کباب اسپانیایی

پودر زیره :•: نصف قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز :•: نصف قاشق چایخوری

سیر :•: 2 حبه ، ساطوری

پاپریکا :•: یک قاشق چایخوری

پودر آویشن :•: نصف قاشق چایخوری

آبلیمو :•: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ :•: 500 گرم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی ماستی

جوجه کباب اسپانیایی , پینچیتو مرغ , طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی

آموزش آشپزی و دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی پینچیتو مرغ

طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی

برای تهیه پینچیتو مرغ ابتدا ادویه ها را با آبلیمو ، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. سینه مرغ را به اندازه مکعب های 2 سانتی متر خرد کنید و هر دو ، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید.

سیخ های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می کنید سیخ ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.

در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ ها بدهید. پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

عکس تزیین کباب و جوجه,تزیین کباب ترکی,تزئین کباب تابه ای,تزیین کباب ماهیتابه ای

آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم