خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری

آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری

تاریخ انتشار : 5 اسفند 1395 - 15:24

آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزه

مواد لازم آش شوله قلمکار

«« گوشت بدون استخوان :•: نیم کیلو »»

«« سبزی :•: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید »»

«« نخود و لوبیاچیتی :•: از هرکدام یک فنجان »»

«« برنج :•: یک فنجان »»

«« پیاز متوسط :•: ۴ عدد »»

«« روغن :•: نصف فنجان »»

«« نعناع داغ :•: به مقدار لازم »»

«« نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه »»

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزه

طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه آش شله قلمکار ابتدا حبوبات را برای گرفتن نفخ انها یک روز قبل شسته و خیس کنید. بهتر است هر چند ساعت یک بار آب حبوبات را عوض کنید.

سپس آنها را داخل قابلمه ای پر از آب بریزید و بگذارید بپزید. توجه داشته باشید باید طوری حبوبات را بپزید که زیر دندان سفت نباشند.

پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.

بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات ، نمک ، فلفل ، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید

و مانند حلیم گندم مرتب به هم بزنید تا آش شله قلمکار ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش شله قلم کار ، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم