کارآفرینی که در حوزه ی چای ثروتمند شد
کارآفرینی که در حوزه ی چای ثروتمند شد
چای یکی از محصولات پرطرفدار در کشور های حوزه ی خلیج فارس می باشد به همین دلیل اگر بتوانید در حوزه ی چای موفقیت کسب کنید نه تنها می توانید چای کشور عزیزمان ایران بلکه چای کشورهای همسایه را نیز می توانید تامین کنید در ادامه با انواع چای پرطرفدار آشنا شوید.

چای یکی از محصولات پرطرفدار در کشور های حوزه ی خلیج فارس می باشد به همین دلیل اگر بتوانید در حوزه ی چای موفقیت کسب کنید نه تنها می توانید چای کشور عزیزمان ایران بلکه چای کشورهای همسایه را نیز می توانید تامین کنید در ادامه با انواع چای پرطرفدار آشنا شوید.

چای دارچین

چای دارچین

از مزایای چای دارچین می توان کمک به کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، مبارزه با دیابت، کمک به کاهش استرس، بهبود گردش خون و همچنین چای دارچین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، حمایت از سلامت مغز، کاهش التهاب در قاعدگی، کمک به مبارزه با سرطان، مبارزه با التهاب، حمایت از سلامت مردان و مبارزه با آنفولانزای رایج و بیماری های مزمن اشاره کرد.

در گذشته دارچین به عنوان یک هدیه برای پادشاهان باستانی مصر مورد استفاده قرار می گرفته و امروزه نیز از آن به عنوان یک ادویه معمولی سالم که تقریبا همه جا در سراسر جهان در دسترس است، استفاده می کنند. این ادویه از چوب های داخلی درختان دارچین بدست می آید. مخلوط کردن ادویه دارچین با چای طعم دلپذیری خلق می کند که هر عاشق چای آن را دوست دارد و میپسندد. عطر و طعم آن دلیلی است که باعث می شود این نوع چای یک نوشیدنی کلاسیک و آسان برای آماده سازی باشد.

چای سبز

چای سبز

چای سبز، در کنار ورزش، می‌تواند منجر به چربی‌سوزی بیشتر شود؛ ازاین‌رو ریسک کبد چرب در چاقی را کاهش می‌دهد. با بهبود وضعیت تغذیه‌ای و بهداشتی، بروز کبد چرب در افرادی که فعالیت زیادی ندارند افزایش ‌یافته است.

یکی از نکات مهم، استفاده‌نکردن از آب جوش برای دم‌کردن چای سبز است؛ زیرا، بسیاری از ترکیبات حساس به حرارت در چای سبز را از بین می‌برد. پس بهتر است، پس از به جوش آمدن آب دو تا سه دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. قراردادن قوری چای سبز روی سماور یا ریختن آب جوش روی چای سبزِ دم‌کشیده جزء از بین بردن ترکیبات حساس به حرارت آن فایدۀ دیگری ندارد.

برای دم‌کردن چای سبز ترجیحاً از قوری یا لیوان‌های سرامیکی استفاده کنید؛ زیرا، جنس قوری و فنجان روی رنگ آن اثر دارد.

چای سفید

چای سفید

برای چیزی که “چای سفید” نامیده می‌شود، مدارک مختلفی وجود دارد. اساسا، چای که بعد از خشک شدن به هیچ وجه پردازش نشده، اغلب به نام چای سفید نامیده می‌شود. نام “چای سفید” نیز به چای داده شده است که از جوانه های نابالغ یا جوان ساخته شده است، که منجر به طعم ملایم چای بعد از دم کردن می‌شود.

در هر صورت چای سفید برگ گیاه کاملیا سیننسیس می‌باشد که یکی از محبوب‌ترین انواع چای در جهان است.

چای سفید دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد پیری است و مصرف آن به حفظ سلامت پوست کمک می‌کند. مصرف چای سفید می‌تواند از پوست بدن در مقابل اشعه UV  محافظت کند و با خواص ضد باکتریایی، بدن را از عفونت‌های مختلفی که باعث ایجاد باکتری می شود، محافظت می کند.

5/5 - (1 امتیاز)