پختن هویج خام برای سلامت شما بسیار خوب است و هویچ پخته به مراتب خواص بیشتری از هویج خام دارد. در ادامه با مراحل پختن هویج در مایکروویو آشنا خواهید شد.
مرحله ۱
هویج را خوب بشویید سر و انتهای آن را بگیرید در صورت تمایل آن را پوست کنده و تکهتکه کنید.
مرحله ۲
هویج را در ظرفی در مایکروویو قرار دهید ۳ قاشق غذاخوری آب برای هر هویج اضافه کنید ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید شکافی در پوشش پلاستیکی ایجاد کنید تا بخار خارج شود.
مرحله ۳
برای پنج دقیقه، مایکروویو را روشن کنید، بشقاب را از مایکرویو بیرون آورده پوشش پلاستیکی را بلند کنید و هویج را تکان دهید.
مرحله ۴
ظرف را به مایکروویو برگردانید و پنج دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که هویج نرم میشود.
مرحله ۵
هویج را از مایکروویو بیرون آورده و مایع باقیمانده را تخلیه کنید، با نمک و فلفل و در صورت تمایل کره و یا روغن زیتون هویج را مزه دار کنید.