خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » دستور طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دستور طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

تاریخ انتشار : 5 بهمن 1396 - 13:44

طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی

کوکوی آرد نخودچی , کوکوی ارد نخودچی , کوکوی نخودچی

کوکوی آرد نخودچی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی آن آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده هستند. این کوکوی خوشمزه طعمش کمی شبیه به شامی کباب می باشد و ظاهری شبیه به کوکو سیب زمینی دارد. برای یادگیری این اموزش آشپزی با ما همراه باشید.

کوکوی آرد نخودچی , کوکوی ارد نخودچی , کوکوی نخودچی

مواد لازم کوکوی نخودچی

« گوشت چرخ کرده :: 400 گرم »

« پیاز :: 1 عدد »

« آرد نخود چی :: 300 گرم »

« نمک و فلفل و زردچوبه :: به مقدار لازم »

« آب :: به مقدار لازم »

« روغن :: به مقدار لازم »

« تخم مرغ :: 3 عدد »

« زعفران :: 1/2 قاشق چایخوری »

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز , دستور پخت کوکوی لوبیا سبز تبریزی , طبخ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

کوکوی آرد نخودچی , طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی , دستور پخت کوکوی آرد نخودچی

آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو آرد نخودچی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی

برای تهیه این کوکوی خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ( آب پیاز گرفته شود ) ، تخم مرغ ، آرد نخودچی ، زعفران ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آب را اضافه کنید تا مایه نسبتا شلی مانند ماست سفت بدست آید.

مواد کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نکته قابل توجه این است که آرد را باید کم کم به مواد اضافه کنیم تا آرد نخودچی گلوله نشود.

سپس روغن را داغ کرده و با قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته بگذارید یک طرف آن طلایی شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. در انتها با سبزیجات تازه ، خیار شور و گوجه فرنگی تزیین و نوش جان نمایید.

کوکوی اسفناج , طرز تهیه کوکوی اسفناج , دستور پخت کوکوی اسفناج

دستور طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم