آموزش طرز تهیه آبگوشت ذرت یک شام رژیمی خوشمزه و کم کالری
آموزش طرز تهیه آبگوشت ذرت یک شام رژیمی خوشمزه و کم کالری

طرز تهیه آبگوشت ذرت برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت ذرت خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. می توانید با سبزیجات موجود در منزلتان یک غذای خوشمزه و کم کالری تهیه کنید. در این دستور برایتان طرز تهیه یک شام ساده از […]

طرز تهیه آبگوشت ذرت

طرز تهیه آبگوشت ذرت

برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت ذرت خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. می توانید با سبزیجات موجود در منزلتان یک غذای خوشمزه و کم کالری تهیه کنید. در این دستور برایتان طرز تهیه یک شام ساده از سبزیجات را آماده کرده ایم. این غذا  بسیار کم کالری است. می توانید یک کاسه از آنرا به عنوان یک شام رژیمی مصرف کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت ذرت :
روغن زیتون۲ قاشق چای خوری
پیازیک عدد خرد شده
استاک سبزیجات۴ فنجان
کنسرو ذرتیک قوطی
روغن کنجدیک دوم قاشق چای خوری
موسیر۴ عدد نازک
گشنیز خرد شده تازهبه مقدار لازم برای سرو

طرز تهیه کردن استاک سبزیجات :

استاک سبزیجات بسیار خوشمزه و بسیار آسان است،

بهترین راه برای خلاص شدن از سبزیجات اضافه داخل یخچال  تهیه این استاک می باشد.

جوشاندن مقداری سبزیجات و گیاه و فلفل با آب، به شما مایه اصلی برا تهیه یک سوپ معطر و مغذی،

انواع خورش ها و تعداد بیشماری از غذاهای دیگر را خواهد داد.

برای تهیه استاک می توانید از انواع سبریجات استفاده کنید ولی از پیاز ، کرفس و هویچ همیشه استفاده کنید زیرا این گیاهان مواد اصلی تهیه استاک سبزیجات هستند.

برای تهیه این استاک، تمام سبزیجات را خوب بشورید و به قسمت های بزرگ خرد کنید. حتی پیاز را تنها به دو نیم تقسیم کنید.

همه سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه بزرگ ریخته و روی آنها آب بریزد.

طرز تهیه آبگوشت ذرت :

برای تهیه آبگوشت ذرت یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا گرم شود.

بعد از داغ شدن روغن پیاز را درون تابه ریخته و تفت بدهید تا کاملا پخته شود و رنگ آن عوض شود و نرم شوند.

استاک سبزیجات را به پیاز  اضافه کنید و بعد کنسرو ذرت را با آب آن داخل بقیه مواد بریزید.

زیر اجاق را زیاد کنید تا مواد سریع جوش بیاییند.

بعد از اینکه مواد جوش آمد زیر حرارت را کم کنید  و روغن کنجد را به آن اضافه کنید و کمی موسیر خرد شده به آن بیافزاید.

یک دقیقه صبر کنید تا این ترکیب خوب بجوشد و سپس می توانید آنرا از روی حرارت بردارید.

در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید و نوش جان کنید.

آموزش آشپزی

همچنین ببینید : ذرت پلو » ذرت مکزیکی » سالاد ذرت » سوپ ذرت

5/5 - (2 امتیاز)