آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو فوق العاده خوشمزه و عالی

طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو

طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو

برای این پست آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.

مواد لازم کراکت برنج با مغز میگو
میگو۲۰۰ گرم
برنج۲۵۰ گرم
عصاره سبزیجات۱ عدد
عصاره مرغ۱ عدد
کره۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
پنیر پارمسان۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۲ عدد
پاپریکا۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری۱۵۰ گرم
آب گرم۵ پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو

با آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو از سری آموزش های آشپزی مجله اینترنتی “پاتوق من” در خدمتتون هستیم.

برای تهیه کراکت برنج با مغز میگو ابتدا باید برنج را همراه با آب گرم، عصاره سبزیجات و مرغ، زعفران و کره داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا برنج به صورت شیر برنج در آید.

سپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.

در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.

بعد میگو های پاک شده را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه و بعد از ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید.

از مخلوط برنج حدود ۳۰ گرم بردارید و در دستان‌تان آن را باز کنید.

در کنار دستتان کمی آب ولرم قرار دهید تا دستتان را خیس کنید و کوفته ها به دستتان نچسبد.

حالا یک عدد میگو داخل آن قرار دهید و به صورت گرد در بیاورید.

تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید.در ظرف دیگری پودر سوخاری را قرار دهید.

کراکت ها را ابتدا درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید و بعد از آن، درون پودر سوخاری بغلطانید.

سپس آن را داخل روغن داغ، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.

همه کراکت ها را به این صورت آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.

آموزش آشپزی

همچنین بخوانید : کراکت سیب زمینی » میگو کبابی » میگو پفکی » میگو سوخاری

5.0
01
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم