خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ

تاریخ انتشار : 3 آبان 1396 - 9:07

آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ

سوپ قارچ و جو , s,\ rhv] , [, , soop gharch o joo

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیر

مواد لازم برای سوپ قارچ و جو

 « جو پرک :•: 1 لیوان »

 « قارچ خرد شده :•: 2 لیوان »

 « هویج :•: 3 عدد »

 « شیر :•: 2 لیوان »

 « سیر :•: 3 حبه »

 « سینه مرغ :•: 1 عدد »

 « خامه :•: 5 قاشق غذاخوری »

 « کره :•: 2 قاشق غذاخوری »

 « شوید ، نمک و فلفل :•: به مقدار لازم »

سوپ ورمیشل , سوپ ورمیشل مجلسی , سوپ ورمیشل خوشمزه

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیر

طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک با شیر

برای تهیه سوپ قارچ ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل را بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید

تا در مدت زمان 2 الی 3 ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.

پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید

سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 الی 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.

پس از آماده شدن سوپ جو ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید  و با شوید خشک و کمی خامه سوپ شیر ، قارچ و جو خود را تزئین کنید و نوش جان نمایید.

سوپ قارچ از پرطرفدارترین و محبوب ترین سوپ هاست که در رستوران ها هم در کنار سوپ جو سرو می شود.

سوپ جو قرمز , طرز تهیه سوپ جو قرمز , دستور پخت سوپ جو قرمز

آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم