طرز تهیه میگو کبابی و رمز و رازهای کباب میگو خوشمزه در منزل

طرز تهیه میگو کبابی

میگو کبابی , کباب میگو , طرز تهیه میگو کبابی , دستور پخت میگو کبابی , ld fhfd

میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فراگیر شده است. این غذای مجلسی را می توانید برای مهمانی های خاص خود سرو نمایید. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با پاتوق همراه باشید.

مواد لازم میگو کبابی
میگو ۱ کیلو
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
زعفران ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه میگو کباب

پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار کردن در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به همراه سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به میگوها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

درب ظرف را می گذاریم و آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگوها طعم دار شوند. پس از گذشت 1 ساعت میگوها را سیخ می کنیم. بهتر است از سیخ چوبی استفاده شود. برای نرم شدن و لذیذ تر شدن میگوها باید سس کره را درست کنیم.

کره را آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم. پس از قرار دادن میگوها روی حرارت هر چند دقیقه یکبار با سس کره روی میگوها را پوشش می دهیم تا خشک نشوند. پس از کباب کردن میگوها آنها را با سس دلخواه خود نوش جان می کنیم. میگو کباب را می توانیم به عنوان یک غذای مکمل در کنار غذای اصلی سرو کنیم.


پیشنهاد مدیر : قلیه میگو » میگو سوخاری » میگو پفکی » خوراک میگو

خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » طرز تهیه میگو کبابی و رمز و رازهای کباب میگو خوشمزه در منزل
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم