آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو
آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

طرز تهیه باسلوق باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید. در این مطلب […]

طرز تهیه باسلوق

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی

باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید. در این مطلب با آموزش خانگی درست کردن باسلوق با ما همراه باشید.

مواد لازم باسلوق
پودر نارگیل۱۵۰ گرم
مغز گردو۱۰۰ گرم
روغن مایعیک قاشق چایخوری
گلابنصف لیوان
آب سرددو لیوان
نشاسته۱۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم

طرز تهیه باسلوق

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را در قابلمه ای بریزید ( بهتر است از قابلمه با جنس تفلون استفاده شود ) و بعد از آن نشاسته را نیز بیفزایید و بعد قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم نشاسته در آب کاملا حل شود

و با قاشق یا کفگیر چوبی کمی هم بزنید مراقب باشید که اگر گلوله ای ایجاد شد با قاشق روی آن بزنید تا نشاسته در آب حل شود. زمانی که کاملا نشاسته در آب حل شد،شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با یک کفگیر چوبی هم بزنید تا در مایع شکر حل شود

آنگاه گلاب و روغن را بیفزایید و مستمر و پیاپی هم بزنید تا مایع به حدی غلظت پیدا کند که اثری از مایع نباشد و فقط شما خمیری در قابلمه داشته باشید. آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود

سپس به مدت ۱ ساعت مواد را در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر۳سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید

و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید. روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت ۱ ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید

به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد. این خوراکی به عنوان سوغاتی در برخی از شهرها ارائه می شود که طرفداران بسیاری نیز دارد ، می توانید با تهیه باسلوق خانگی به جای استفاده از قند از باسلوق در کنار چای استفاده نمایید.

مطالب پیشنهادی

کیک تولد | زولبیا و بامیه

3.9/5 - (75 امتیاز)