خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش کامل طرز تهیه دسر شارلوت ساده و سلطنتی خوشمزه و مخصوص

آموزش کامل طرز تهیه دسر شارلوت ساده و سلطنتی خوشمزه و مخصوص

تاریخ انتشار : 4 اسفند 1395 - 14:07

آموزش کامل طرز تهیه دسر شارلوت ساده و سلطنتی خوشمزه و مخصوص

شارلوت , طرز تهیه شارلوت , دستور پخت شارلوت , درست کردن شارلوت

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شارلوت خوشمزه در منزل

مواد لازم دسر شارلوت

رولت خامه ای :•: 20 عدد

ژلاتین :•: 10 ورق

شیر :•: 500 میلی لیتر

زرده تخم مرغ :•: 6 عدد

شکر :•: 220 گرم

آرد گندم :•: 5 قاشق غذاخوری

وانیل :•: یک قاشق چای خوری

کاچی,طرز تهیه کاچی,دستور پخت کاچی,درست کردن کاچی

شارلوت , طرز تهیه شارلوت بستنی , طرز تهیه شارلوت توت فرنگی , طرز تهیه شارلوت شکلاتی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شارلوت خوشمزه در منزل

طرز تهیه دسر شارلوت

برای تهیه شالوت ابتدا شروع میکنیم به تهیه کرم پاتی،زرده های تخم مرغ را یک به یک ابتدا در پیاله ای بشکنید و در صورت سالم بودن به کاسه ای بزرگ منتقل کنید

پس از شکستن تمامی تخم مرغ ها ،شکر و وانیل را نیز به روی آن بپاشید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کرده و وقتی با قاشق مایع را بلند میکنید کش دار شده باشد

آنگاه آرد را به همراه مقداری از شیر به آن بیفزایید و با همزن،هم بزنید تا خوب در یکدیگر مواد حل شوند و مایع یکدستی داشته باشید و مایع رقیق شود.

سپس توسط یک همزن چوبی باقی شیر را تماما اضافه کنید و هم بزنید و در مایع را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بمرور زمان مایع شما غلیظ شود

آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را در ظرفی بریزید و به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

در این زمانی که کرم پاتی در یخچال در حال آماده شدن است شارلوت را آماده کنید در کف یک قالبی که شبیه نیمکره باشد سلفون پهن کنید و رولت خامه ای ها را دور تا درو دیواره قالب مرتب بچینید

و کمی فشار دهید تا اگر حفره ای خالی است پر شود سپس ورق ژلاتین ها را در داخل آب سرد قرر دهید تا نرم شوند

سپس از داخل آب بیرون بیاورید و داخل قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا کاملا ذوب شود.

کرم پاتی را پس از 1 ساعت از یخچال خارج کنید و ژلاتین ذوب شده را با آن مخلوط کنید و بعد این کرم را در داخل رولت ها چیده شده بریزید

و خوب روی سطح آن را صاف کنید و به مدت 6 الی 8 ساعت اجازه دهید در یخچال بماند تا شارلوت دلخواهتان خودش را بگیرد و در سینی آن را برگردانید و نوش جان کنید.

کرم کاستارد,طرز تهیه کرم کاستارد,دستور درست کردن کرم کاستارد,پودر کرم کاستارد

آموزش کامل طرز تهیه دسر شارلوت ساده و سلطنتی خوشمزه و مخصوص

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم