آموزش طرز تهیه بستنی گردویی خوشمزه و مخصوص با خامه و شکلات

طرز تهیه بستنی گردویی

بستنی گردویی, طرز تهیه بستنی گردویی, دستور بستنی گردویی, درست کردن بستنی گردویی

بستنی گردویی یکی از دسرهایی ویژه ای هست که می توانید در منزل تهیه نمایید و بعد از صرف شام یا ناهار میل کنید. این بستنی کلاس خاصی به کار شما در مهمانی های خانودگی خواهد داد. در این اموزش با طرز تهیه بستنی گردویی مخصوص آشنا می شود ، با ما همراه باشید.

مواد لازم بستنی گردویی
شکلات خرد شده 115 گرم
شیر 150 میلی لیتر
خامه 300 میلی لیتر
کشمش 50 گرم
بیسکویت خرد شده 30 گرم
گردوی خرد شده 30 گرم

بستنی گردویی با قهوه , ساخت بستنی گردویی , بستنی کره گردویی , بستنی گردویی خوشمزه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی گردویی مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه بستنی گردویی

برای تهیه بستنی گردویی ابتدا شیر را در شیر جوش بریزید و شکلات خرد شده را نیز به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بمرور زمان شکلات در شیر ذوب و حل شود.ظرف را در گوشه ای قرار دهید.

خامه در در ظرف مناسب هم زن بریزید وبا هم زن برقی با سرعت متوسط تا زیاد بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد(دقت کنید که نیاز نیست بحدی هم بزنید که کره بما بدهد بلکه همین که فرم گرفت کافی است.

آنگاه شیر شکلات حل شده را در خامه فرم گرفته مخلوط کنید و خوب هم بزنید ،تا کمی سفت شود سپس در ظرف بلوری یا در قالبی مایع بستنی را بریزید و در داخل فریزر قرار دهید.

20الی 30دقیقه بعد به آن سر بزنید اگر لبه ظرف شیشه ای شما یخ زده بود بستنی را از فریزر بیرون آورید و مجددا خوب هم بزنید و لابه لای آن کشمش و گردو و بیسکوییت بریزید و با قاشق مخلوط کنید و ظرف را در فریزر مجددا بگذارید.

پس از 15الی 25 دقیقه بعد به آن سر بزنید(زمان بندی ها تقریبی است زیرا بسیار بستگی به کیفیت یخچال شما دارد) اگر بستنی گردویی کاملا بسته بود از فریزر خارج کنید و نوش جان کنید.


مطالب پیشنهادی : بستنی سرخ شدهبستنی سنتی

خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه بستنی گردویی خوشمزه و مخصوص با خامه و شکلات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم