آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه دسر طالبی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که در فصل تابستان می توانید آنرا تهیه نمایید. این دسر یکی از زیباترین و خوشمزه ترین دسرهای فصل تابستان است که می توانید آنرا برای مهمانی های مهم و خاص خود تهیه کنید. در […]
آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه
دسر طالبی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که در فصل تابستان می توانید آنرا تهیه نمایید. این دسر یکی از زیباترین و خوشمزه ترین دسرهای فصل تابستان است که می توانید آنرا برای مهمانی های مهم و خاص خود تهیه کنید. در ادامه با اموزش طرز تهیه دسر طالبی با ما همراه باشید.
مواد لازم دسر طالبی
طالبی :•: ۱ عدد متوسط
خامه :•: ۲۵۰ گرم
خاک قند :•: ۶ قاشق غذاخوری
موز :•: ۲ عدد متوسط
توت فرنگی :•: ۲۰ عدد
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر طالبی مجلسی و خوشمزه در منزل
طرز تهیه دسر طالبی
برای تهیه دسر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو از وسط به دو نیم برش دهید و تخم های آن را خارج کنید و هر نصف طالبی را به دو قسمت دیگر برش دهید و از پوستش جدا کنید
الان ما ۴ تا پوست طالبی داریم. شما میتوانید فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم زن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.پوست موزها را بگیرید و توت فرنگی ها را بشورید
و برگ یا اگر سر دارند بگیرید و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه موز و توت فرنگی ها را برش دهید.(شما میتوانید برای زیباتر شدن دسرتان طالبی ها را هنگام جدا کردن از پوستش با اسکوپ بردارید)
و موز ها و توت فرنگی و طالبی های خرد شده را با یکدیگر در کاسه ای زیر و رو کنید و خامه سفت شده را به میوه های داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی ها بریزید
و در یخچال به مدت ۳۰الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا دسر طالبی خودش را بگیرد و نوش جان کنید.