خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه

آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه

تاریخ انتشار : 17 بهمن 1395 - 11:16

آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه

دسر طالبی , طرز تهیه دسر طالبی , دستور دسر طالبی ,درست کردن دسر طالبی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر طالبی مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم دسر طالبی

طالبی :•: 1 عدد متوسط

خامه :•: 250 گرم

خاک قند :•: 6 قاشق غذاخوری

موز :•: 2 عدد متوسط

توت فرنگی :•: 20 عدد

دسر توت فرنگی , طرز تهیه دسر توت فرنگی , دستور درست کردن دسر توت فرنگی

دسر طالبی خوشمزه , دسر طالبی شکم پر , دسر طالبی مجلسی , دسر طالبی با میوه , ایده های دسر طالبی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر طالبی مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه دسر طالبی

برای تهیه دسر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو از وسط به دو نیم برش دهید و تخم های آن را خارج کنید و هر نصف طالبی را به دو قسمت دیگر برش دهید و از پوستش جدا کنید

الان ما 4 تا پوست طالبی داریم. شما میتوانید فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم زن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.پوست موزها را بگیرید و توت فرنگی ها را بشورید

و برگ یا اگر سر دارند بگیرید و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه موز و توت فرنگی ها را برش دهید.(شما میتوانید برای زیباتر شدن دسرتان طالبی ها را هنگام جدا کردن از پوستش با اسکوپ بردارید)

و موز ها و توت فرنگی و طالبی های خرد شده را با یکدیگر در کاسه ای زیر و رو کنید و خامه سفت شده را به میوه های داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی ها بریزید

و در یخچال به مدت 30الی 45 دقیقه قرار دهید تا دسر طالبی خودش را بگیرد و نوش جان کنید.

دسر گیلاس , دستور دسر گیلاس , طرز تهیه دسر گیلاس , درست کردن دسر گیلاس

آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم