آموزش کامل نکات و طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی
آموزش کامل نکات و طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

طرز تهیه آش شلغم آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه مواد لازم آش شلغم شلغم :•: ۵۰۰ گرم برنج :•: ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده :•: ۲۰۰ گرم لپه :•: ۵۰ گرم نعناع خشک :•: ۲ قاشق چایخوری پیاز بزرگ :•: ۲ عدد زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری روغن، نمک و […]

طرز تهیه آش شلغم

آش شلغم , طرز تهیه آش شلغم , دستور پخت آش شلغم , درست کردن آش شلغم

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

مواد لازم آش شلغم

شلغم :•: ۵۰۰ گرم

برنج :•: ۱۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده :•: ۲۰۰ گرم

لپه :•: ۵۰ گرم

نعناع خشک :•: ۲ قاشق چایخوری

پیاز بزرگ :•: ۲ عدد

زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری

روغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آش شلغم و اسفناج,آش شلغم شیرازی,آش شلغم با ماش,آش شلغم بدون گوشت,آش شلغم با عدس

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آش شلغم

برای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید تا طعم دار شود

در این مرحله مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.

سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و ۴الی۵لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و ۱۰دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشورید

و روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید

و هر ۱۰ دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنید

و پس از ۵ دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شود

در آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنید

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

همچنین ببینید :

طرز تهیه  رشته

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش بادمجان

4.4/5 - (26 امتیاز)