خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

تاریخ انتشار : 6 بهمن 1395 - 9:10

آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

آش شلغم,طرز تهیه آش شلغم,دستور پخت آش شلغم,درست کردن آش شلغم

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

مواد لازم آش شلغم

شلغم :•: 500 گرم

برنج :•: 100 گرم

گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم

لپه :•: 50 گرم

نعناع خشک :•: 2 قاشق چایخوری

پیاز بزرگ :•: 2 عدد

زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری

روغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آش شلغم و اسفناج,آش شلغم شیرازی,آش شلغم با ماش,آش شلغم بدون گوشت,آش شلغم با عدس

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آش شلغم

برای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید

و مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.

سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و 4الی5لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و 10دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشورید

و روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید

و هر 10 دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنید

و پس از 5 دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شود

در آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنید

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم