خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه املت نخود فرنگی فوری خوشمزه و مخصوص

آموزش کامل طرز تهیه املت نخود فرنگی فوری خوشمزه و مخصوص

تاریخ انتشار : 8 شهریور 1396 - 10:53

آموزش کامل طرز تهیه املت نخود فرنگی فوری خوشمزه و مخصوص

املت نخود فرنگی,درست کردن املت نخود فرنگی,دستور پخت املت نخود فرنگی,طرز تهیه املت نخود فرنگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه املت نخود فرنگی” href=”http://mepatogh.ir/14790/omelet-peas/” target=”_blank” rel=”noopener”>املت نخود فرنگی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم املت نخود فرنگی

 تخم مرغ :•: 1 عدد

گوجه فرنگی :•: 3 عدد

نخود فرنگی :•: نیم پیمانه

نمک :•: به میزان لازم

پودر فلفل سیاه :•: به میزان لازم

روغن حیوانی یا کره :•: 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی” href=”http://mepatogh.ir/12751/tomato-paste/” target=”_blank” rel=”noopener”>رب گوجه فرنگی :•: به میزان لازم

جعفری خرد شده :•: به میزان لازم

املت قارچ,طرز تهیه املت قارچ,دستور پخت املت قارچ,درست کردن املت قارچ

املت نخود فرنگی,درست کردن املت نخود فرنگی,دستور پخت املت نخود فرنگی,طرز تهیه املت نخود فرنگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه املت نخود فرنگی” href=”http://mepatogh.ir/14790/omelet-peas/” target=”_blank” rel=”noopener”>املت نخود فرنگی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه املت نخود فرنگی

برای تهیه املت نخود فرنگی” href=”http://mepatogh.ir/14790/omelet-peas/” target=”_blank” rel=”noopener”>املت نخود فرنگی ابتدا در قابلمه ای 1 الی 2 لیوان آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا نرم وپخته شود.در این زمان که نخود فرنگی در حال پخت است گوجه فرنگی ها را بشورید

و با چاقو پوست آنها را بگیرید و از وسط نصفشان کنید و دانه ها یشان را جدا کنید و روی تخته آشپزخانه قسمت گوشتی آن را ریز خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت کم بگذارید و گوجه های ریز شده را در داخل آن بریزید و تفت دهید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و نمک به هر میزان که تمایل دارید

به روی رب و گوجه فرنگی بپاشید و تفت دهید تا آب گوجه کاملا تبخیر شود و زیر آن را خاموش کنید. سپس نخود فرنگی پخته شده را در صافی بریزید و با مواد تابه مخلوط کنید.

تخم مرغ را در کاسه ای بشکنیدو با چنگال خوب هم بزنید.در تابه ای که نچسب باشد روغن یا کره بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم داغ شود و یکبار دسته تابه را بگیرید

و روغن را در آن بچرخانید تا تمام تابه به روغن آغشته و چرب شود. پس از داغ شدن روغن تخم مرغ را در تابه بریزید و دسته تابه را بگیرید و مجددا به طرفین بچرخانید

تا تخم مرغ در تابه کاملا پهن شود و حرارت را کم کنید تا خوب بپزد سپس شعله را خاموش کنید و تخم مرغ پخته را در بشقاب منتقل کنید

(اگر تابه نچسب باشد  تخم مرغ در تابه تکان میخورد و سریع به بشقاب منتقل میشود) و مواد در تابه را در وسط تخم مرغ بریزید و با کفگیر آن را تا کنید

و یا مواد را روی نصف تخم مرغ بریزید و طرف دیگر تخم مرغ را با کفگیر روی مواد تا بزنید و روی ان کمی جعفری خرد شده بپاشید و یک صبحانه متنوع نوش جان کنید.

این املت خوشمزه را می توانید هم با نان میل کنید هم بدون نان . البته توصیه ما اینست با نان بربری تازه میل کنید ولذتی دو چندان ببرید.

املت فرانسوی,طرز تهیه املت فرانسوی,دستور پخت املت فرانسوی,درست کردن املت فرانسوی

آموزش کامل طرز تهیه املت نخود فرنگی فوری خوشمزه و مخصوص

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم