آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی
آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی مواد لازم چامین گوشت و سبزیجات فیله گوسفند :•: ۴۰۰ گرم روغن زیتون :•: ۲ قاشق غذا خوری هویج :•: ۱۰۰ گر کرفس :•: ۱۰۰ گرم کلم برگ سفید :•: ۱۰۰ گرم […]

آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

چامین گوشت و سبزیجات,طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات,دستور پخت چامین گوشت و سبزیجات

دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

مواد لازم چامین گوشت و سبزیجات

فیله گوسفند :•: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون :•: ۲ قاشق غذا خوری

هویج :•: ۱۰۰ گر

کرفس :•: ۱۰۰ گرم

کلم برگ سفید :•: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی :•: ۵۰ گرم

قارچ :•: ۳۰۰ گرم

سویا سس :•: نصف پیمانه

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

نشاسته ذرت :•: ۱ قاشق سوپ خوری

آب :•: ۱/۲ پیمانه

پیاز :•: ۱ عدد

همبرگر,طرز تهیه همبرگر,دستور پخت همبرگر

درست کردن چامین گوشت و سبزیجات,غذای چینی چامین گوشت و سبزیجات

دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات

برای تهیه چامین گوشت و سبزیجات ابتدا هویج را با پوست کن پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بشکل مستطیل و درشت برش دهید

و در قابلمه ای کوچک آب بریزید و هویج خرد شده را در آن بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا هویج زودتر نیم پز شود و زیر شعله را خاموش کنید و هویجها را در صافی بریزید تا خنک شوند.

روی تخته آشپزخانه با چاقو ساقه های کرفس را به ابعاد هویج خرد کنید،در بشقاب بریزید ،سپس کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بشکل مستطیل خرد کنید در بشقابی بریزید و قارچها را پوست بگیرید

و بشورید و از ارتفاع آنها را خرد کنید در گوشه بشقابی که فلفل دلمه ای و کلم برگ هست قرار دهید و پیاز را پوست بگیرید بشورید و خلالی خرد کنید.

و در تابه ای روغن زیتون بریزید و حرارت را کم کنید تا کمی روغن داغ شود وپیازهای خلالی خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند سپس فیله گوسفند را بصورت خلالی خرد کنید و در داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند

سپس ساقه های کرفس خرد شده را بریزید و تفت دهید تا کمی از حالت سفتی در بیاید و بعد هویج های نیم پز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بیفزایید

و تفت دهید و در آخر قارچها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و سویا سس را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید و زیر رو کنید تا به تمام مواد سس و ادویه ها برسد.

در آخر نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به مواد بیفزایید وحرارت را کم کنید تا کمی مواد لعاب بیندازد و پخته شوند و در آخر در ظرفی شیشه ای چامین گوشت و سبزیجات را بریزید (تنوع رنگ در این غذا بسیار عالی است) و با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

5/5 - (18 امتیاز)