خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

3t21

آموزش طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

تاریخ انتشار : 23 آذر 1395 - 14:50

آموزش طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

پلو شوشتری,طرز تهیه پلو شوشتری,دستور پخت پلو شوشتری,درست کردن پلو شوشتری

دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل

مواد لازم پلو شوشتری

برنج :•: یک کیلوگرم

فیله مرغ :•: نیم کیلوگرم

لوبیا چشم بلبلی :•: دو لیوان

شوید تازه :•: دو لیوان

پیاز سرخ شده :•: یک عدد

زعفران :•: یک قاشق چایخوری

ادویه ، نمک و فلفل :•: به میزان لازم

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی

پلو شوشتری,طرز تهیه پلو شوشتری,دستور پخت پلو شوشتری,درست کردن پلو شوشتری

دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل

طرز تهیه پلو شوشتری

برای تهیه پلو شوشتری ابتدا در قابلمه ای آب و لوبیا چشم بلبلی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا بپزدسپس در قابلمه ای دیگر آب و نمک بریزید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید،

در این فاصله فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و در ابعاد نسبتا بزرگ مربع شکل خرد کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید

و در تابه ای روغن بریزید و روی اجاق بگذارید با حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید و بگذارید تا طلایی و سرخ شود

سپس پیازها را در بشقابی بریزید و تکه های خرد شده فیله مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید در این زمان زعفران را نیز بیفزایید و نمک و فلفل و ادویه را نیز بروی تکه فیله ها بپاشید

به هر مقداری که تمایل دارید و پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و 1 لیوان آب روی آن بریزید تا کاملا تکه های فیله مرغ پخته شوند و دیگر آب آن تبخیر و شده باشد.

آب قابلمه دیگر بجوش آمده برنج را در آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا برنج بپزد یک دانه از برنج را امتحان کنید اگر روی آن کاملا پخته و مغز برنج کمی سفت بود

زمان آبکش کردن برنج فرا رسیده است.پس برنج را آبکش کنید کناری بگذارید.سری به تابه بزنید اگر آب تکه فیله ها کاملا خشک شده بود

شوید خرد شده (یا 1 لیوان شوید خشک) را بیفزایید و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را هم اضافه کنید.

در قابلمه ای روغن بریزید و مقداری از برنج کف قابلمه ریخته و روی آن از مواد تکه فیله ها بریزید

مجددا یک لایه  برنج و یک لایه مواد، همین طور لایه به لایه بریزید و در قابلمه را بگذاریدو حرارت را کم کنید تا 45 دقیقه الی 1ساعت بعد پلو شوشتری آماده نوش جان کردن است.

انار پلو,طرز تهیه انار پلو,دستور پخت انار پلو,درست کردن انار پلو

آموزش طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ