خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

تاریخ انتشار : 18 آذر 1395 - 13:40

آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

انار پلو,طرز تهیه انار پلو,دستور پخت انار پلو,درست کردن انار پلو

دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم انار پلو

برنج :•: 250 گرم

دانه انار :•: 120 گرم

پرک بادام :•: 50 گرم

عصاره سبزیجات :•: 500 میلی لیتر

زیره آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده :•: 2 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh \g,

انار پلو شیرازی,انار پلو مرغ,انار پلو برای شب یلدا

دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه انار پلو

برای تهیه انارپلو ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و یک دانه برنج را در میان دو انگشت فشار اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بود

برنج را آبکشی کنید و در کف قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده را بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید 3 الی 4 دقیقه و سپس حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.

انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و بادام مخلوط کنید و در آخر با برنج مواد را مخلوط کنید و دیس بکشید و نوش جان کنید.

میتوانید این پلو انار را با سینه مرغ نیز نوش جان کرد.سینه مرغ را همراه با کمی آب و زردچوبه و کمی پیاز بگذارید بپزد و سپس  با دست آن را ریش ریش کنید

و در تابه کمی روغن بریزید و مرغ ریش شده را در تابه تفت دهید و همراه موادی که بالا ذکر کردیم ترکیب کنید و انارپلو را نوش جان کنید.

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور پخت عدس پلو,عدس پلو مجلسی,عدس پلو نذری,عدس پلو با کشمش

آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم