خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

تاریخ انتشار : 19 دی 1396 - 13:45

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

خورشت مرغ,طرز تهیه خورشت مرغ,دستور پخت خورشت مرغ,درست کردن خورشت مرغ

خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها تهیه می شود. این خورش تقریبا همیشه با زرشک پلو سرو می شود که با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود.

خورشت مرغ,طرز تهیه خورشت مرغ,دستور پخت خورشت مرغ,درست کردن خورشت مرغ

دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم خورش مرغ

مرغ :•: 4 قطعه

لوبیا قرمز :•: 100 گرم

نخود فرنگی :•: 100 گرم

هویج :•: 1 عدد

پیاز :•: 2 عدد

سیر :•: 3 حبه

برنج :•: نیم کیلو

قارچ :•: 150 گرم

روغن :•: 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

زعفران :•: 1 قاشق چایخوری

سیب زمینی :•: 3 عدد

خورشت خلال,طرز تهیه خورشت خلال,دستور پخت خورشت خلال

خورش مرغ مجلسی,خورش مرغ ترش,خورش مرغ و بادمجان,خورش مرغ و آلو,خورش مرغ خوشمزه,خورش مرغ با رب انار,خورش مرغ با قارچ

دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه خورش مرغ

برای تهیه خورشت مرغ ابتدا لوبیا قرمز را حداقل 2الی3 ساعت در کاسه ای از آب قرار دهید و چندین مرتبه آب آن را تعویض کنید .پیازها و سیر را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید

سپس ران مرغها را پاک کنید وبشورید و با دستمال خشک نید و در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود

بعد تکه رانها را در تابه بگذارید تا کمی سرخ شوند و از تابه رانها را خارج کنید در بشقابی قرار دهید و پیاز و سیر را در تابه بریزید وتفت دهید تا طلایی شوند.

سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید و ران ها را درون آن بگذارید و پیاز وسیر را روی ران ها بریزید و 2لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و زیر شعله را ملایم کنید

تا بمدت 30دقیقه رانها بپزد.سپس لوبیا قرمز را آبکش کنید درون قابلمه بریزید و 20دقیقه بعد نخود فرنگی و زعفران آبکرده را بیفزایید.

خورشت مرغ,طرز تهیه خورشت مرغ,دستور پخت خورشت مرغ,درست کردن خورشت مرغ

هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و قارچها را پوست بگیرید بشورید وخرد کنید در تابه ای که پیاز را سرخ کردید هویج را بریزید و زیر شعله را روشن کنید و اگر نیاز است باقی روغن بریزید

و تفت دهید سپس قارچ را بیفزایید وبا هویج تفت دهید، در قابلمه بریزید و 10الی15دقیقه بعد باید تمام مواد نرم وپخته شده باشند و 2الی 3قاشق بیشتر آب خورشت نداشته باشید.

در آخر نمک و فلفل را به هر مقدار تمایل دارید بریزید و 3 دقیقه بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.خورشت مرغ را در ظرفی بکشید و سیب زمینی ها را به هر مدلی که دوست دارید روی مرغ تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم