خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر
بروز شده در 1 آذر 1395 ساعت 06:54

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر

ساندویچ تن ماهی , طرز تهیه ساندویچ تن ماهی , دستور پخت ساندویچ تن ماهی

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم ساندویچ تن ماهی

تن ماهی :•: 700 گرم

پنیر چدار رنده شده :•: 110 گرم

سس مایونز :•: 1/3 پیمانه

گوجه فرنگی :•: یک عدد

پیازچه :•: یک عدد

قارچ :•: 4 عدد

پوست لیمو ترش :•: یک عدد

برگ تازه جعفری :•: 3 قاشق سوپخوری

برگ تازه ترخون :•: 2 قاشق سوپخوری

کره نرم شده :•: 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو :•: 2 قاشق چایخوری

خردل :•: یک قاشق چایخوری

پودر تازه فلفل سیاه :•: ⅛ قاشق چایخوری

نان تست :•: 8 عدد

سالاد تن ماهی,طرز تهیه سالاد تن ماهی,دستور پخت سالاد تن ماهی,درست کردن سالاد تن ماهی

ساندویچ تن ماهی و پنیر , ساندویچ تن ماهی با نان تست , ساندویچ تن ماهی اورگن , ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی , ساندویچ تن ماهی و قارچ , ساندویچ تن ماهی با شوید

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا پیازچه و جعفری و ترخون را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن برود و روی تخته با چاقو خرد کنید(پیازچه همراه با ساقه خرد کنید)و در کاسه ای بزرگ بریزید

سپس پوست لیمو ترش را بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و همراه با خردل،فلفل سیاه در کاسه ای که سبزی ها را ریختید بیفزایید و در آخر سس مایونز را بریزید و مواد رو زیر و رو کنید تا آبلیمو و سس به خورد تمام مواد برود.

قارچ ها خرد کنید و تفت دهید تا بخوبی نرم شوند . بعد از تفت دادن قارچ ها انها را در کنار بگذارید تا در زمان آماده کردن ساندویچ تن ماهی داخلش قرار دهیم.

تن ماهی را طبق دستور روی قوطی 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آن را باز کنید و روغن تن ماهی را تا جای که امکان دارد بطور کامل بگیرید و با استفاده از چنگال ماهی را خرد کنید

و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا تن ماهی کاملا از حالت ورقه بودن اولیه اش در بیاید. گوجه فرنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و ورقه ورقه نازک برش دهید و در کناری قرار دهید

4 عدد از نان تست ها را درون سینی بگذارید و از مواد داخل کاسه و قارچ به طور یکسان روی نانها بریزید و بعد دو برش از گوجه بگذارید و در آخر پنیر چدار رنده شده روی مواد بریزید

و روی 4 عدد نان تست دیگر را به کره نرم شده آغشته کنید و روی نان تست های دارای مواد تن ماهی بگذارید .دقت کنید آن قسمت از نان تست های که به کره زدید باید بیرون باشد برای سرخ کردن.

تابه ای را روی شعله کم قرار دهید تا کمی گرم شود سپس ساندویج ها را از قسمتی که به نان تست ها کره زدید در تابه بگذارید و آرام کره را روی طرف دیگر نان تست پخش کنید

و تامل کنید تا حدودا 3 دقیقه بعد که نان به رنگ قهوه ای در بیاید سپس با کفگیر ساندویج را بردارید و به طرف دیگر برگردانید و مجددا صبر کنید تا رنگ آن قهوه ای بشود

سپس ساندویچ تن ماهی را در بشقابی بگذارید و کمی که خنک تر شد نوش جان کنید. با نان ساندویچی هم می توانید ساندویچ تن ماهی را تهیه نمایید.

ساندویچ مرغ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , دستور پخت ساندویچ مرغ , درست کردن ساندویچ مرغ

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.21 ( 19 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم