خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم فالوده

نشاسته :•: 250 گرم

آب :•: 2 لیوان

گلاب :•: یک سوم لیوان

آبلیمو :•: به میزان کافی

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور بستنی سرخ شده,درست کردن بستنی سرخ شده

فالوده شیرازی , فالوده با نودل چینی , فالوده کرمانی , فالوده با رشته چینی , فالوده در خانه , فالوده با نشاسته

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه فالوده

برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و  حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.

بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.

سپس مواد را بشکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید

و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.

فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده

در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.15 ( 67 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ