آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم فالوده

نشاسته :•: 250 گرم

آب :•: 2 لیوان

گلاب :•: یک سوم لیوان

آبلیمو :•: به میزان کافی

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور بستنی سرخ شده,درست کردن بستنی سرخ شده

فالوده شیرازی , فالوده با نودل چینی , فالوده کرمانی , فالوده با رشته چینی , فالوده در خانه , فالوده با نشاسته

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه فالوده

برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و  حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.

بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.

سپس مواد را بشکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید

و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.

فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده

در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.

در کنار فالوده می توانید مقداری بستنی سنتی هم تهیه نمایید. برای پیدا کردن آموزش بستنی سنتی در جستجوگر سایت کلمه “بستنی سنتی” را سرچ کنید.

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم