خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی

تاریخ انتشار : 12 شهریور 1396 - 7:12

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی

ساندویچ مرغ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , دستور پخت ساندویچ مرغ , درست کردن ساندویچ مرغ

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم ساندویچ مرغ

سینه مرغ :•: 2 عدد

سیب زمینی :•: 700 گرم

پیاز قرمز :•: یک عدد

قارچ :•: 3 عدد

پنیر موتزارلای :•: 4 ورقه

سس مایونز :•: 4 قاشق چایخوری

شاهی تازه :•: به میزان کافی

نان همبرگر :•: 4 عدد

برگ جعفری تازه :•: به میزان کافی

نمک و فلفل :•: به میزان کافی

روغن زیتون :•: 3 قاشق سوپخوری

غذای خوشمزه با مرغ , غذای خوشمزه و سریع با مرغ , غذاهای خوشمزه با مرغ

ساندویچ مرغ و قارچ , ساندویچ مرغ سرد , ساندویچ مرغ مکزیکی , ساندویچ مرغ بندری , ساندویچ مرغ خوشمزه , ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا , ساندویچ مرغ با نان تست

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه ساندویچ مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ که ساندویچ مرغ نام دارد ، ابتدا سینه های مرغ را نصف کنید و استخوان های آنها را با چاقو جدا کنید و روی هر نصف سینه را با کار یا بیفت کوب کمی بکوبید تا زمان سرخ کردن کاملا مغز پخت و سوخاری شود.

سپس پیاز را پوست بگیرید و بشکل حلقه حلقه برش دهید سعی کنید به صورتی پیاز را حلقه کنید که عرض هر کدام از حلقه ها 1 سانت باشد.

سعی کنید از سیب زمینی های ریز استفاده کنید اما اگر بزرگ بودند آنها را نصف کنید.سینی فر را در بیاورید و نصف قاشق سوپ خوری از زیتون روی سینی بریزید و با قلمو تمام سینی را چرب کنید

و فر را روی 200درجه سلسیوس بگذارید گرم شود.در این زمان شما سیب زمینی ها را یک طرف سینی بچینید و حلقه های پیاز را طرف دیگر آن و روی آنها نمک و فلفل به هر میزان که تمایل دارید بپاشید

و سینی را داخل فر بگذارید تا بمدت 30 دقیقه کاملا پیازها برنگ قهوه ای ونرم و سیب زمینی ها نیز ترد شده باشند.مقداری شاهی و جعفری را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب آنها برود.

در مدتی که سیب زمینی و پیاز در فر است یک تابه را روی شعله کم بگذارید و روغن مایع داخل آن بریزید تا بمرور داغ شود سپس روی هر دو طرف سینه مرغ ها نمک و فلفل بپاشید

و در روغن قرار دهید تا سرخ و کاملا مغز پخت و قهو ه ای رنگ شوند . در کنار تابه قارچ های خرد شده را نیز تفت دهید تا نرم و پخته شوند.

سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.(سعی کنید تابه ای انتخاب کنید که تمام سینه مرغها در آن جا بشود) سپس زیر شعله را کم کم کنید و روی سینه ها سرخ شده پنیر بریزید

و در تابه را بمدت 1 دقیقه بگذارید تا پنیر روی سینه مرغها آب شود. در آخر روی یک نیم از نان همبرگر سینه مرغ ، قارچ ،پیاز،کمی شاهی و جعفری بگذارید و روی نیم دیگر نان سس مایونز بزنید

و نیمه های نان ساندویچ مرغ را به همدیگر بچسبانید و در بشقابی با سیب زمینی های برشته شده نوش جانتون کنید. برای سس می توانید از سس های آماده مثل سس فرانسوی نیز استفاده نمایید.

کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم