خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی

3t21

آموزش کامل طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۲

آموزش کامل طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی

سالاد شیرازی,طرز تهیه سالاد شیرازی,دستور سالاد شیرازی,درست کردن سالاد شیرازی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم سالاد شیرازی

پونه خشک :•: به میزان لازم

نعنا خشک :•: به میزان لازم

پیاز :•: 1 عدد

گوجه فرنگی :•: 2 عدد

خیار :•: 1 عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

جعفری خرد شده :•: 2 قاشق غذاخوری

آبغوره یا آبلیمو :•: به میزان لازم

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور درست کردن سالاد سزار

سالاد شیرازی اصل,سالاد شیرازی خوشمزه,سالاد شیرازی باسس,سالاد شیرازی قالبی,سالاد شیرازی مجلسی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی خوشمزه در خانه

طرز تهیه سالاد شیرازی

برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را بشورید و پوست آن را با چاقو بگیرید و کاسه ای را جلو دستتان قرار دهید و خیار را نگینی یا بشکل مربع برش دهید

برای اینکار ابتدا 4الی 5 برش عمودی نزدیک به یکدیگر روی خیار ایجاد کنید سپس عمود بر این برش ها،مجددا برشی بزنید.سپس افقی آنها را خرد کنید

(باید بشکل مربع خیارها برش خرده در آمده باشند) تا انتهای خیار،همه را درون کاسه بریزید.

سپس گوجه فرنگی ها را بشورید و سر آنها را با چاقو بگیرید و مانند خیارها نگینی خرد کنید. اگر گوجه فرنگی ها شل هستند داخل آنها را خالی کنید و سپس خردشان کنید و در کاسه بریزید.

اگر گوجه فرنگی ها سفت هستند برای آنکه زیباتر برش بخورند ابتدا بصورت حلقه ای گوجه فرنگی ها را برش دهید تا انتهای آن وسپس هر حلقه را با چاقو باز کنید ومربع مربع برش دهید.

سپس پوست پیاز را بگیرید و نگینی و ریز (مانند مدلی که خیار را خرد کردید فقط کمی برش ها را نزدیک تر بهم بزنید و به مواد کاسه بیفزایید

و روی آنها نمک،پونه،نعناع خشک،فلفل و آبغورا یا آبلیمو و جعفری خرد شده به هر مقدار که تمایل دارید بریزید.

سالاد شیرازی,طرز تهیه سالاد شیرازی,دستور سالاد شیرازی,درست کردن سالاد شیرازی

سعی کنید آبغوره یا آبلیمو را تدریجی بریزید و مخلوط کنید اگر به مزه مورد نظرتان نزدیک نبود مجددا آبغوره بریزید و مواد را زیر ورو کنید تا مواد بخورد هم برود.

سپس سالاد شیرازی آماده شده را در ظرف شیشه ای بریزید و اگر زمان دارید 30 دقیقه بگذارید سالاد در یخچال بماند و بعد نوش جان کنید.

این سالاد در کنار سالاد فصل و سالاد ماکارونی از محبوب ترین سالادها در ایران می باشد که اکثرا در کنار غذاهایی که با پلو هستند سرو می شود.

سالاد کلم سفید,طرز تهیه سالاد کلم سفید,دستور سالاد کلم سفید,درست کردن سالاد کلم سفید

آموزش کامل طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.10 ( 87 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ