خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص

تاریخ انتشار : 15 آذر 1396 - 13:35

آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص

ماهی کنجدی,طرز تهیه ماهی کنجدی,دستور پخت ماهی کنجدی,درست کردن ماهی کنجدی

آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم ماهی کنجدی

فیله ماهی :•: 300 گرم

کنجد خام :•: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل :•: 2 قاشق غذاخوری

شیر :•: 2 قاشق غذاخوری

ماهی کبابی,طرز تهیه ماهی کبابی,دستور پخت ماهی کبابی,درست کردن ماهی کبابی

ماهی کنجدی با سس مرکبات,ماهی قزل کنجدی,ماهی سالمون کنجدی,lhid ;k[nd

آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه ماهی کنجدی

برای تهیه ماهی کنجدی ابتدا فر را روی 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله ها را پاک کنید و بشورید (ماهی انتخابی شما اگر شیر ماهی یا قباد باشد بهتر است)

کنجدهای خام را روی سینی بریزید و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و سس خردل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید و فیله ها را در آن 5 دقیقه بخوابانید تا خوب جذب مواد شوند و طعم بگیرند.

سپس در سینی کنجد قرار دهید و هر دو طرف آن را در کنجد بغلتانید و سپس تکان دهید تا اضافه کنجدها بریزد. روی سینی فر یک قاشق روغن بریزید و با قلمو آن را پخش کنید

تا تمام سینی چرب شود و فیله ماهی ها را روی سینی بگذارید و در فر قرار دهید و 10تا 12 دقیقه  صبر کنید تا ماهی کاملا بپزد ، سپس ماهی کنجدی را در بشقاب یا دیس بکشید و با هر چه که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید.

ماهی کنجدی را می توانید برای مجالس و مهمانی های مهم خود تهیه کنید چون زیبایی خاصی به میز غذای شما می دهد.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا

آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم