خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

3t21

آموزش طرز تهیه دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : 25 آبان 1395 - 10:02

آموزش طرز تهیه دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

دمپخت گوجه,طرز تهیه دمپخت گوجه,دستور پخت دمپخت گوجه,درست کردن دمپخت گوجه

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم دمپخت گوجه

برنج ایرانی :•: 2 پیمانه

گوجه متوسط :•: 3 عدد

گوشت یا مرغ :•: 250 گرم

پیاز :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری

روغن :•: 3 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل :•: به مقدارلازم

آب :•: 2 لیوان

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور پخت عدس پلو,عدس پلو مجلسی,عدس پلو نذری,عدس پلو با کشمش

دمپخت گوجه فرنگی,دمپخت گوجه با مرغ,دمپخت گوجه با گوشت چرخ کرده,دمپخت گوجه خوشمزه,دمپخت گوجه با گوشت,دمپختی گوجه

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه دمپخت گوجه

برای تهیه دمپخت گوجه ابتدا گوجه فرنگی ها را  بشورید و پوست آنها را بگیرید و در اندازه کوچک با چاقو برش دهید و در مخلوط کن بریزید یا با رنده  آنها را رنده کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی (مربع)خرد کنید

و در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود سپس پیاز نگینی خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سرخ شود و در قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید

و گوجه  فرنگی را به پیاز اضافه کنید و نمک،زردچوبه،فلفل به اندازه دلخواه به آن بیفزایید و تفت دهید تا گوجه آب بیندازد سپس رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و 2 لیوان آب نیز روی مواد بریزید

و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و برنج را با دو قاشق نمک اضافه کنید ودر ظرف را بگذارید و 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر دوست داشتید برای زیباتر شدن رنگ دمپختک کمی زعفران دم کرده نیز درون قابلمه بریزید

و برنج را زیرو رو کنید هنگامی که آب آن کم شد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت برنج کاملا پخته شود و سپس دمپخت گوجه فرنگی را در دیس بکشید و نوش جان کنید.

اگر دوست دارید میتوانید مرغ یا گوشت نیز در این غذا استفاده کنید.سینه مرغ یا گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود و تکه های مرغ یا گوشت را در تابه بریزید

و تفت دهید تا جایی که رنگ آن کاملا تغییر کند و زیر شعله را خاموش کنید و همچنان تفت دهید تا سرخ سرخ نشوند هنگامی که رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کردید تکه گوشت ها را نیز به دمپخت گوجه فرنگی بیفزایید .

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh \g,

آموزش طرز تهیه دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ