خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید

آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید

تاریخ انتشار : 12 شهریور 1396 - 7:19

آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید

باقلا قاتق,باقاله قاتق,طرز تهیه باقلا قاتق,دستور پخت باقلا قاتق,درست کردن باقلا قاتق

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم خورشت باقلاقاتق

سیر تازه :•: 3 حبه

باقالی :•: 3 پیمانه

شوید تازه یا خشک :•: 1 پیمانه

تخم مرغ :•: 2 عدد

نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

باقلا قاتق خوشمزه,باقلا قاتق با مرغانه,باقلا قاتق با شوید خشک,باقلا قاتق گیلانی,باقلا قاتق شمالی,باقالا قاتق

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه خورشت باقلاقاتق

برای تهیه خورشت باقلاقاتق ابتدا باقلا را 4 الی 5 ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و 2 الی 3 بار آب آن را عوض کنید و  پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.

سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید ( اگر بوی سیر شما را اذیت می کند می توانید از پودر سیر استفاده کنید ) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید

تا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود. ( در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )

در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد ، سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید

و 2 لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا 15 الی 20 دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود و آب بسیار کمی خورشت داشته باشد.

پس از گذشت 15دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنید

که از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.

توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را مانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید. در کنار این خورش خوشمزه می توانید از انواع ترشی های محبوب ایرانی مثل ترشی کلم قرمز یا ترشی گل کلم نیز استفاده نماییید.

خورش قیمه سیب زمینی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,دستور پخت خورشت قیمه مجلسی

آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم