آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی,درست کردن استیک ماهی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم استیک ماهی

ماهی :•: 1کیلو

کره :•: 150 گرم

آبلیمو :•: 1/5 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

استیک ماهی شیر,استیک ماهی سالمون,استیک ماهی خوشمزه,استیک ماهی هوکی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه استیک ماهی

برای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید

و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.

سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.

ماهی قزل آلا تازه برای استیک بسیار مناسب است . در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو هم روی استیک بزنید تا طعم بهتری داشته باشد.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

تاکنون 2 نظر ثبت شده است.

  1. دادا عکس از سایت خارجی میگیری کلک

خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم