آموزش طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس گوجه

آموزش طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس گوجه

پاستا مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ,دستور پخت پاستا مرغ و قارچ,درست کردن پاستا مرغ و قارچ

آموزش آشپزی و دستور پخت پاستا مرغ مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم پاستا مرغ

مرغ :•: 400 گرم

پاستا :•: 400 گرم

قارچ :•: 4 عدد

پیاز :•: 1 عدد

گوجه فرنگی :•: 5 عدد

روغن زیتون :•: 2 قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق مرباخوری

نمک و زرد چوبه :•: به مقدارلازم

فلفل :•: به مقدار لازم

پنه,طرز تهیه پنه,دستور پخت پنه,پنه آلفردو

,پاستا مرغ و قارچ,پاستا مرغ و قارچ با سس آلفردو,پاستای مرغ و قارچ,پاستا با مرغ و قارچ,پاستا مرغ و قارچ و خامه,پاستا با مرغ و قارچ در فر,پاستا پنه مرغ و قارچ,پاستا مرغ قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس آلفردو,طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ,دستور پخت پاستای مرغ و قارچ,ماکارونی با مرغ و قارچ,پاستا با گوشت و قارچ,ماکارونی با مرغ و قارچ,پاستا با سس مرغ و قارچ,پاستا پنه با مرغ و قارچ,پاستا با مرغ و قارچ و سس خامه,طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ,طرز پخت پاستا با مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ و خامه,پاستا با مرغ و قارچ و خامه,طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستای پنه مرغ و قارچ با سس سفید,طرز تهیه پاستای پنه مرغ و قارچ,طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و قارچ,پاستای پنه با مرغ و قارچ,پاستا پنه مرغ با سس قارچ,پاستا مرغ با سس قارچ,پاستا با مرغ قارچ,طرز تهیه پاستا مرغ قارچ,پاستا ی مرغ و قارچ

آموزش آشپزی و دستور پخت پاستا مرغ مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه پاستا مرغ

برای تهیه پاستا مرغ ابتدا مرغ را ریش ریش کنید و در قابلمه ای  بریزید  و نصف لیوان آب روی آن بریزید و پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و با زردچوبه و نمک،فلفل به قابلمه بیفزایید .بگذارید تا مرغ ریش شده خوب بپزد و آب آن کامل تبخیر شود.

در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک و زیر شعله را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید و پاستا را در آن بریزید تا مدت زمانی که روی پاکت پاستا نوشته شده است،و آبکش کنید.

شما میتوانید مدت زمانی که آب (برای درست کردن پاستا) در حال جوش آمدن است گوجه فرنگی ها و قارچ ها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا بجوشد.

سپس روغن زیتون را بریزید و پاستای آبکش شده را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید و تفتی دهید و زیر شعله را خاموش کنید و پاستا را در دیس بکشید و مرغ را روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.

این خوراک مجلسی را می توانید برای مهمانی هاس خاص خود تهیه کنید. این خوراک شباهت زیادی به چیکن استروگانف دارد.

پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا , دستور پخت و مواد لازم پاستا با سس

آموزش طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس گوجه

آموزش طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس گوجه
4.1 (82.61%) 23 votes

    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم