خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش کامل طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : 20 آبان 1395 - 10:51

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده خوشمزه و مجلسی

پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,دستور پودینگ شکلاتی,درست کردن پودینگ شکلاتی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم پودینگ شکلاتی

شکلات تخته ای :•: 75 گرم

خامه :•: 100 میلی گرم

شکر :•: 1 قاشق غذا خوری

میخک آسیاب شده :•: نوک قاشق چایخوری

ساقه ی وانیل :•: 1 عدد

ماست خامه دار :•: 75 گر م

زرده تخم مرغ :•:  3 عدد

گردو یا فندق :•: 1 قاشق غذا خوری

کرم کاستارد,طرز تهیه کرم کاستارد,دستور درست کردن کرم کاستارد,پودر کرم کاستارد

پودینگ شکلاتی با بیسکویت,پودینگ شکلاتی موز,دسر پودینگ شکلاتی,تهیه پودینگ شکلاتی,تزیین پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی آماده,طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت,پودینگ شکلاتی با بیسکویت پتی بور,پودینگ شکلاتی با بیسکویت و موز,طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت پتی بور,پودینگ شکلات و موز,طرز تهیه پودینگ موز شکلاتی,پودینگ موزی شکلاتی,پودینگ موز شکلات,پودینگ شکلاتی با موز,دسر پودینگ شکلات,دسر با پودینگ شکلاتی,طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی,انواع دسر با پودینگ شکلاتی,انواع دسر پودینگ شکلاتی,دسر بیسکویت با پودینگ شکلاتی,تهیه پودینگ شکلات,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده,طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز,طرز تهیه پودینگ شکلاتی با پودر آماده,روش تهیه پودینگ شکلاتی,دستور تهیه پودینگ شکلاتی,تزیین پودینگ شکلاتی,تزئین پودینگ شکلاتی,تزیین پودینگ شکلات,نحوه تزیین پودینگ شکلاتی,تزیین کیک با پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی آماده,\,ndk

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

برای تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا در ظرفی که بتوان آن را داخل فر گذاشت(ظرف در نیز داشته باشد) شکلات تخته ای را بریزید سپس خامه وشکر و میخک آسیاب شده را اضافه کنید و ساقه وانیل را به وسیله یک چاقو شکاف دهید

(وانیل اصل بشکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ است که باید آن را با یک چاقو شکاف دادو با پشت چاقو خمیر درون آن را در آورد و در سس ها یا خمیر ها ریخت .میتوانید از عطاریها خریداری کنید)و مغز یا خمیر درون آن را با ساقه اش به خامه بیفزایید

و در ظرف را بگذارید و با 200 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه در فر قرلر دهید سپس ساقه وانیل را در بیاورید و مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.بعد ماست خامه دار را به مایع بیفزایید و صبر کنید تا مواد سر شود.

زرده های تخم مرغ را نیز به مایع اضافه کنید و 4 فنجان یا قالب در حد فنجان تهیه کنید و یک قلمو را در کمی روغن مایع بزنید و  آن را به کف و دیواره های فنجان بکشید و کمی گردو یا فندوق در هر کدام از فنجان ها بریزید و بعد مایع آماده را روی آنها اضافه کنید و روی آنها را صاف کنید.

و در دمای180درجه ساتیگراد 10الی 12 دقیقه در فر قرار دهید.30دقیقه بعد اجازه دهید پودینگ شکلاتی در حال خودش بماند و به آن دست نزنید. در آخر با نوک یک چاقو پودینگ شکلاتی را از فنجان در آورده و در بشقابی سرو کنید و 1 ساعت تامل کنید تا در یخچال خنک شود و نوش جان کنید. تزیین این دسر را می توانید مانند تیرامیسو انجام دهید.

کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل ساده , دستور کرم کارامل خانگی

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده خوشمزه و مجلسی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم