خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : 1 آذر 1396 - 14:32

آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسی

توپک مرغ,طرز تهیه توپک مرغ,دستور پخت توپک مرغ,درست کردن توپک مرغ

دستور آشپزی و طرز پخت توپک مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم توپک مرغ با پنیر

سینه مرغ پخته شده :•: 2 عدد

هویج رنده شده :•: یک عدد

فلفل دلمه :•: 2 عدد

مایونز :•: یک قاشق غذاخوری

پنیر نرم :•: 3  قاشق غذاخوری

آبلیمو :•: یک قاشق غذاخوری

آرد سوخاری :•: به میزان کافی

تخم مرغ :•: 1 عدد

آبلیمو :•: کمی

جوجه چینی,طرز تهیه جوجه چینی,دستور پخت جوجه چینی

توپک مرغ و پنیر,توپک مرغ برزیلی,توپک مرغ با پنیر,توپک مرغی,توپک مرغ با کنجد,توپک مرغ و سیب زمینی,توپک مرغ پنیری,توپک مرغ سوخاری,توپک مرغ و فلفل,توپک مرغ و پنیر,طرز تهیه توپک مرغ و پنیر,توپک مرغ و پنیر کاله,توپک های مرغ و پنیر,طرز تهیه توپک مرغ برزیلی,طرز تهیه توپک مرغی,طرز تهیه توپک مرغ با کنجد,طرز تهیه توپک مرغ و فلفل,j,\; lvy

دستور آشپزی و طرز پخت توپک مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

برای تهیه توپک مرغ ابتدا لازم میدانم که اشاره کنم به این موضوع که شما به دو روش میتوانید مرغ ها را آماده کنید برای توپک

روش اول : مرغ را بگذارید در قابلمه ای و در آب بربزید و پیاز کوچکی را پوست بگیرید و در آب بریزید ( مقداری زردچوبه هم می توانید برای گرفتن بوی مرغ بریزید ) و زیر شعله را زیاد کنید تا مرغ بپزد و آن را ریش ریش کنید

روش دوم : یا سینه مرغ را در قطعات متوسط مربع شکل مکعبی برش دهید. (نپزید) (هر کدام از این دو روش را که بهتر بنظرتان آمد را انجام دهید) سپس مرغ پخته، ریش ریش شده یا برش داده شده را در کاسه بزرگی بریزید و هویج رند شده را به آن بیفزایید و

فلفل دلمه ای را مکعبی ریز خرد کنید و به داخل کاسه بریزید و آبلیمو و سس مایونز را نیز بیفزایید و مخلوط کنید و کم کم پنیر را به مواد اضافه کنید تا سفت نشود و به دست نچسبد.

در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا آرام داغ شود و روغن نپاشد سپس  در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید و در سینی آرد سوخاری بریزید،از مواد به اندازه یک گردو بردارید و با دست بشکل گرد فرم دهید

و در تخم مرغ بزنید و در سینی آرد سوخاری بغلتانید و در روغن آنها را داغ کنید. بعد از کمی خنک شدن توپک مرغ با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم