آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه خانگی , پیتزا مرغ و قارچ رستورانی فست فودی

پیتزا قارچ و مرغ یکی از پیتزاها محبوب و پر فروش در پیتزا فروشی ها است. این پیتزای خوشمزه مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. در این مطلب آموزش پخت این پیتزای خوشمزه را در منزل برای شما آماده کرده ایم. در ادامه با این آموزش آشپزی با می پاتوق همراه باشید.

مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ کاری
سینه مرغنیم کیلو
قارچنیم کیلو
فلفل دلمه ای متوسطدو عدد
پیازیک عدد
سس گوجه فرنگیبه مقدار لازم
ادویه کاریبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ ابتدا باید طبق آموزش سایت خمیر پیتزا را آماده کنید. البته می توانید خمیر پیتزا را آماده هم تهیه نمایید. سینه مرغ را در قابلمه ای بگذارید و روی آن آب بگیرید و پیاز و زرد چوبه به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا بپزد.

زمانی که سینه مرغ تقریبا در حال پخت نهایی بود نمک را به آن بیفزایید و صبر کنید تا کاملا پخته شود و در آبکشی سینه را قرار دهید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را با چاقو ریش ریش کنید.

قارچها را پوست بگیرید بشورید و حلقه حلقه ای  خرد کنید و فلفل دلمه ای ها را نیز بشورید و تخمه های آن را در بیاورید و نگینی ریز خرد کنید.

کمی روغن در تابه بریزید و قارچ های حلقه ای برش زده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و مرغ های ریش شده را بهمراه فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده  را در تابه بریزید و با قارچها تفتی بدهید و نمک ،فلفل و ادویه کاری را بروی مواد بپاشید به هر میزان که دوست دارید.

بهتر است سریع تا مقداری قارچها  تفت خورد مواد را به آن بیفزایید تا قارچ ها سرخ نشوند و خاصیتشان حفظ شود. بعد تابه را از روی شعله اجاق بردارید و مدام تفت دهید تا مواد با داغ بودن تابه سرخ نشوند.

خمیر پیتزا را تا قطر ۲ سانتیمتر پهن کنید و نگذارید قطرش بیشتر از این بشود. سس گوجه فرنگی را بر تمامی خمیر پیتزا بمالید و بعد مواد داخل تابه را بر روی خمیر بریزید و با استفاده از قاشق روی خمیر پهن کنید

سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد بریزید و اگر دوست داشتید مجددا روی پنیر نیز سس گوجه فرنگی بریزید و ظرف را در فر قرار دهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد ، بمدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا مواد و خمیر پیتزا پخته شود

زمانی که احساس کردید خمیر کمی پخته شده است در فر را باز کنید و روی پیتزا را پنیر بریزید و مجدد ظرف را در فر قرار دهید و ۵ الی ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید پیتزا مرغ و قارچ شما کاملا پخته شده و آماده نوش جان کردن است

یکی از ادویه های عالی برای انواع پیتزا ها از جمله پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا آویشن است اگر از عطر آن خوشتان می آید حتما در پیتزا مرغ و قارچ استفاده کنید و لذت یک پیتزای خوش عطر و طعم را بچشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پیتزا پپرونی | طرز تهیه پیتزای ماکارونی | طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست

4.1
151
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم