آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و محلی در منزل
آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و محلی در منزل

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و محلی در منزل آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب گوجه فرنگی خوشمزه در منزل مواد لازم رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی :•: به میزان دلخواه نمک :•: به میزان لازم روغن زیتون یا پارافین :•: به میزان لازم آموزش دستور تهیه و طرز درست […]

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و محلی در منزل

رب گوجه فرنگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , دستور پخت رب گوجه فرنگی

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب گوجه فرنگی خوشمزه در منزل

مواد لازم رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی :•: به میزان دلخواه

نمک :•: به میزان لازم

روغن زیتون یا پارافین :•: به میزان لازم

شیره انگور,طرز تهیه شیره انگور,دستور درست کردن شیره انگور

رب گوجه فرنگی محلی , رب گوجه فرنگی خانگی , رب گوجه فرنگی صنعتی , رب گوجه فرنگی در منزل

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب گوجه فرنگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

برای تهیه رب گوجه فرنگی ابتدا اگر بوته ای در بالای گوجه فرنگی ها هست آنها را میگیرید و با دقت گوجه فرنگی ها را میشویید و بعد گوجه ها را در داخل غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته تا بطور پوره در بیاید، بشکلی که کاملا تخم و پوستش از هم جدا شود.

سپس قابلمه مسی یا لعابی می آورید و گوجه فرنگی له شده را داخل آن می ریزید و آن را روی شعله اجاق قرار میدهید تا بمرور غلیظ شود. مقدار غلیظ شدن رب سلیقه ایست

اگر قصد دارید رب خیلی غلیظ نشود، هنگامی که رب به غلظت ماست شد، اندکی نمک که نه زیاد شور کند رب گوجه را و نه بی نمک شود به آن اضافه کنید.

اگر دوست دارید رب غلیظ و سفتی داشته باشید، پس از آن که رب غلیظ شد شعله اجاق را کمی ملایم کرده و مدام رب را هم بزنید تا اگر آبی مانده تبخیر شود و در آخر پخت رب گوجه فرنگی به مقدار نیاز نمک اضافه کنید

پس از آنکه رب سفت شد و آبش تبخیر شد رب را از روی شعله اجاق بر دارید. دقت داشته باشید که در پایان پخت رب نمک را بیفزایید. صبر میکنید تا رب مقداری سرد شود، آنگاه بطری هایی را که تمیز و خشک کرده اید و قصد دارید درون آنها رب بریزید را میاورید

رب گوجه فرنگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , دستور پخت رب گوجه فرنگی

درون آنها را به مقداری پر میکنید که چهار انگشت سر آنها خالی بماند. در آخر نیز وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرد شد روی آن را با پارافین یا روغن زیتون پر کنید و با استفاده از چوب پنبه سفت و محکمش کنید و در یخچال یا مکانی سرد، خنک نگهداری کنید.

اگر رب را در زمانی که آبدار است از روی حرارت بردارید در آینده به زودی رب گوجه فرنگی شما کپک می زند. حتما بگذارید تمام آب موجود در قابلمه تبخیر شود.

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و محلی در منزل

4/5 - (64 امتیاز)