خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

تاریخ انتشار : 11 آبان 1396 - 12:30

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

آبگوشت کشک , طرز تهیه آبگوشت کشک , دستور پخت آبگوشت کشک

دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان

مواد لازم آبگوشت کشک

گوشت گوسفند با استخوان :•: 500 گرم

لپه :•: 150 گرم

چغندر :•: 2 عدد متوسط

برنج :•: 1 پیمانه

کشک سابیده شده :•: 500 گرم

پیاز :•: 1عدد متوسط

پیاز داغ و سیرداغ :•: به مقدار لازم

برشتوک :•: 5 قاشق غذا خوری

آب :•: 4 لیوان

نمک و زرد چوبه :•: به مقدار لازم

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آبگوشت کشک اراک , آبگوشت کشک بادمجان , آبگوشت کشک اراکی , آبگوشت کشک اصفهان , آبگوشت با کشک

دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان

طرز تهیه آبگوشت کشک

گوشت این نوع آبگوشت با آبگوشت سنتی یا همان دیزی سنگی تفاوتی ندارد. برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذارید

و 4 لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید.

بهتر است لپه ها را از قبل در آب بخیسانید تا در زمان پخت راحت تر و سریع تر پخته شوند همچنین نفح شان نیز با خیساندن در آب گرفته می شود.

بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت 2 ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییم

مقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و 15 دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید.

برای تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا 2 قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید.

آبگوشت , طرز تهیه آبگوشت , دستور پخت آبگوشت دیزی

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم