آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان مواد لازم آبگوشت کشک گوشت گوسفند با استخوان :•: ۵۰۰ گرم لپه :•: ۱۵۰ گرم چغندر :•: ۲ عدد متوسط برنج :•: ۱ پیمانه کشک سابیده شده :•: ۵۰۰ گرم پیاز :•: ۱عدد […]
آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان
دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان
مواد لازم آبگوشت کشک
گوشت گوسفند با استخوان :•: ۵۰۰ گرم
لپه :•: ۱۵۰ گرم
چغندر :•: ۲ عدد متوسط
برنج :•: ۱ پیمانه
کشک سابیده شده :•: ۵۰۰ گرم
پیاز :•: ۱عدد متوسط
پیاز داغ و سیرداغ :•: به مقدار لازم
برشتوک :•: ۵ قاشق غذا خوری
آب :•: ۴ لیوان
نمک و زرد چوبه :•: به مقدار لازم
دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان
طرز تهیه آبگوشت کشک
گوشت این نوع آبگوشت با آبگوشت سنتی یا همان دیزی سنگی تفاوتی ندارد. برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذارید
و ۴ لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید.
بهتر است لپه ها را از قبل در آب بخیسانید تا در زمان پخت راحت تر و سریع تر پخته شوند همچنین نفح شان نیز با خیساندن در آب گرفته می شود.
بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت ۲ ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییم
مقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و ۱۵ دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید.
برای تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا ۲ قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید.