خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

تاریخ انتشار : 10 آبان 1395 - 2:03

آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

آبگوشت کشک , طرز تهیه آبگوشت کشک , دستور پخت آبگوشت کشک

دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان

مواد لازم آبگوشت کشک

گوشت گوسفند با استخوان :•: 500 گرم

لپه :•: 150 گرم

چغندر :•: 2 عدد متوسط

برنج :•: 1 پیمانه

کشک سابیده شده :•: 500 گرم

پیاز :•: 1عدد متوسط

پیاز داغ و سیرداغ :•: به مقدار لازم

برشتوک :•: 5 قاشق غذا خوری

آب :•: 4 لیوان

نمک و زرد چوبه :•: به مقدار لازم

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آبگوشت کشک اراک , آبگوشت کشک بادمجان , آبگوشت کشک اراکی , آبگوشت کشک اصفهان , آبگوشت با کشک

دستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستان

طرز تهیه آبگوشت کشک

برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذارید و 4 لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید.

بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت 2 ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییم

مقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و 15 دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید.

برای تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا 2 قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید.

آبگوشت , طرز تهیه آبگوشت , دستور پخت آبگوشت دیزی

آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم