خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه و تزیین عدسی نذری خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

آموزش طرز تهیه و تزیین عدسی نذری خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

تاریخ انتشار : ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷

آموزش طرز تهیه و تزیین عدسی نذری خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

عدسی , طرز تهیه عدسی , دستور پخت عدسی

آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

مواد لازم عدسی

عدس :•: 1 پیمانه

پیاز :•: یک عدد

رب گوجه :•: 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی :•: یک عدد کوچک

نمک، فلفل و زرد چوبه :•: به میزان کافی

آب لیمو ترش تازه :•: 3 قاشق غذاخوری

قارچ :•: به دلخواه

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور پخت عدس پلو,عدس پلو مجلسی,عدس پلو نذری,عدس پلو با کشمش

عدسی خوشمزه , عدسی مجلسی , عدسی نذری , عدسی اصفهانی , عدسی شیرازی , عدسی رژیمی , عدسی ساده

آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی نذری خوشمزه و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه عدسی

برای تهیه عدسی ابتدا عدس ها را میشوییم و در قابلمه ای میریزیم وروی آن را آب میگیریم و شعله را روشن کرده و زیاد میکنیم تا آب جوش بیاید،سپس سیب زمینی را پوست بکنید و درسته به عدس اضافه کنید.

پس از بجوش آمدن آب شعله را کم کنید تا سیب زمینی و عدس خوب مغز پخت شود. پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در تابه روغن بریزید و شعله را روشن کنید کمی که روغن داغ شد پیاز را درون آن بریزید و

تفت دهید تا پیاز داغ طلایی شود سپس رب را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب را داخل تابه بریزید تا بجوش بیاید و غلیظ شود.

سپس درون قابلمه را نگاه کنید اگر عدس و سیب زمینی پخته شده بود، سیب زمینی را از قابلمه بیرون بیاورید و با گوشکوب آن را له کنید و به داخل قابلمه بریزید.

در آخر مواد داخل تابه را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد و با آب لیمو تازه و نان سنگک نوش جان کنید. این مقدار عدسی برای دو نفر کافی است.

در صورتی که می خواهید قارچ به عدسی اضافه کنید ، در هنگام اضافه کردن سیب زمینی ها ، قارچ ها را نگینی خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.

تخم مرغ عسلی,طرز تهیه تخم مرغ عسلی,دستور پخت تخم مرغ عسلی

عدسی , طرز تهیه عدسی , دستور پخت عدسی , درست کردن عدسی , unsd

نکاتی برای بهتر شدن عدسی

برای گرفتن نفخ عدس آنرا به مدت 24 ساعت قبل از تهیه عدسی در آب بگذارید تا خیس بخورد. توصیه می کنیم از 24 ساعت بیشتر نشود چون باعث له شدن عدس ها در هنگام پخت می شود.

ادویه و چاشنی های این غذا را در مراحل پایانی پخت به آن اضافه کنید زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه ها از بین خواهند رفت.

برای چاشنی عدسی به دلخواه می توانید از آبلیموی تازه ، زیره ، گلپر و یا سرکه استفاده نمایید. در صورتی که آب غذا کم شد به ان آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب زمینی خرد شده نگینی استفاده کنید.

سوپ عدس , طرز تهیه سوپ عدس , دستور پخت سوپ عدس , درست کردن سوپ عدس

ایده برای تزیین عدسی

عدسی , طرز تهیه عدسی , دستور پخت عدسی

تزیین عدسی برای صبح بخیر گفتن به عشق برای عروس و داماد

آموزش طرز تهیه عدسی نذری خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

عدسی , طرز تهیه عدسی , دستور پخت عدسی

تزیین عدسی به شکل گل با نان لواش به سبک گل رز زیبا

آموزش طرز تهیه عدسی نذری خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

عدسی , طرز تهیه عدسی , دستور پخت عدسی

تزیین عدسی صبحانه با شکلی خاص و زیبا برای خانم های جوان و کدبانو

آموزش طرز تهیه عدسی نذری خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

آموزش طرز تهیه و تزیین عدسی نذری خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

 


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.71 ( 178 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ