خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل زمستانی خوشمزه و مجلسی

تبلیغات

آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل زمستانی خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : 8 آبان 1395 - 1:15

آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل زمستانی خوشمزه و مجلسی

ترشی سالاد فصل , طرز تهیه ترشی سالاد فصل , درست کردن ترشی سالاد فصل مشهدی

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم ترشی سالاد فصل

گل کلم :•: 3 لیوان خرد کرده

هویج :•: 2  لیوان خرد کرده

 کرفس :•: 2 لیوان خرد کرده

 سیر :•: 6 حبه

 گوجه فرنگی :•: 3 کیلو

 فلفل سبز تند :•: 6 عدد

 سرکه سفید :•: 3 لیوان به ازای یک کیلو گوجه

 نمک و زرد چوبه :•: 3 قاشق غذاخوری

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

ترشی سالاد فصل با رب گوجه , ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز , ترشی سالاد فصل با گوجه , ترشی سالاد فصل خوشمزه , ترشی سالاد فصل شور مشهدی

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی  قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید

سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل  در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید.

سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند.

گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید

حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید ترشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود

داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش جان کنید. برای دستور تهیه سالاد فصل هم می توانید به منوی کناری سایت قسمت آشپزی مراجعه نمایید.

ترشی فلفل دلمه ای,طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای,ترشی فلفل دلمه ای شکم پر

آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل زمستانی خوشمزه و مجلسی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم