خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره

3t21

آموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره

تاریخ انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵

آموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره

ترشی نازخاتون,طرز تهیه ترشی نازخاتون,دستور تهیه ترشی نازخاتون

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه شمالی

مواد لازم ترشی نازخاتون

بادمجان کبابی شده :•: 1 کیلوگرم

گوجه :•: 3 عدد

سیر :•: 1 بوته

ریحان قرمز چرخ شده :•: 1 فنجان

نعناع خشک :•: 2 قاشق

آبغوره یا سرکه :•: 1/5 لیوان

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

ترشی نازخاتون مازندرانی,ترشی نازخاتون شمالی,ترشی نازخاتون با سرکه,ترشی نازخاتون با آبغوره

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون

ابتدا لازم به ذکر میدانم که به این مطلب اشاره کنم ترشی ناز خاتون را در مازندران به عنوان خورشت نیز استفاده میکنند و این ترشی را میتوانید بلافاصله بعد از آماده شدن استفاده کنید.

ابتدا بادمجان ها را کبابی می کنیم سپس به قطعات کوچک مربع شکل خرد میکنیم بعد سیر تهیه شده را با گوشکوب خوب میکوبیم و کل مواد ترشی را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم. ترشی آماده میل کردن است.

در ترشی نازخاتون می توانیم به جای آبغوره از سرکه هم استفاده کنیم البته در روش اصلی تهیه ترشی نازخاتون از آبغوره استفاده می شود. اگر می خواهید ترشی نازخاتون شما ماندگاری بالایی داشته باشد بعد از اضافه کردن آبغوره مواد را 5 دقیقه بجوشانید.

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

آموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.34 ( 41 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ