خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

3t21

آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

تاریخ انتشار : 2 آبان 1395 - 19:37

آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

تخم مرغ عسلی,طرز تهیه تخم مرغ عسلی,دستور پخت تخم مرغ عسلی

دستور آشپزی و طرز تهیه تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقوی

مواد لازم تخم مرغ عسلی

تخم مرغ :•: 3 عدد

آب :•: به میزان لازم

اشکنه,طرز تهیه اشکنه,دستور پخت اشکنه

تخم مرغ عسلی,طرز تهیه تخم مرغ عسلی,دستور پخت تخم مرغ عسلی

دستور آشپزی و طرز تهیه تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه تخم مرغ عسلی

در تهیه تخم مرغ عسلی مهم ترین نکته این است که طریقه طبخ ما بصورتی باشد که سفید کاملا پخته شود ولی زرده کمی شل و عسلی باشد. ابتدا یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم و 3/4  ظرف را پر از آب می کنیم و پس از شستشوی تخم مرغ ها آنها را داخل ظرف قرار می دهیم.

باید با دقت مراقب جوش آمدن آب باشیم ، چون اگر زمان زیادی از جوش آمدن آب بگذرد دیگر تخم مرغ ها عسلی نمی شود و  کاملا آبپز می شوند. نکته مهم در تهیه تخم مرغ عسلی اینست که وقتی آب داخل ظرف جوش امد تا ده می شماریم و بعد از ان سریعا تخم مرغ ها را از آب جوش خارج می کنیم.

غذای خوشمزه با مرغ , غذای خوشمزه و سریع با مرغ , غذاهای خوشمزه با مرغ

آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ