خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

3t21

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1396 - 7:56

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

مواد لازم شیرینی کشمشی

آرد :•: 1 و ¾ لیوان

پودر قند :•: 1 و ½ لیوان

کره :•: 150 گرم

تخم مرغ :•: 2 عدد

کشمش پلویی :•: ½ لیوان

اسانس وانیل :•: ½ قاشق چای خوری

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی کشمشی با روغن مایع,شیرینی کشمشی بازاری,شیرینی کشمشی نرم,شیرینی کشمشی بدون فر,شیرینی کشمشی قنادی,شیرینی کشمشی شف طیبه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید ، با اینکار می توانید شیرینی کشمشی زعفرانی که طرفداران بسیار دارد تهیه فرمایید. اگر مایلید شیرینی شما نرم شود کمی شیر به مواد شیرینی اضافه کنید.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟

تاکنون 6 نظر ثبت شده است.

  1. سلام.ببخشید میشه بگید تاثیر جوش شیرین در کیک یزدی چیه؟ و چرا بعضی مواقع خیلی نرم و پوک میشه
    ممنون میشم

  2. سلام ببخشید میشه به جای کره از روغن مایع زیتون استفاده کرد .

  3. سلام خسته نباشین.
    میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد؟؟؟؟
    اگه میشه الان جواب بدین آخه میخوام درست کنم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ