خانه » آشپزی و تغذیه » نکات مهم آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا

آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا

تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷

آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا

سس پستو,طرز تهیه سس پستو,دستور درست کردن سس پستو

مواد لازم سس پستو

سیر متوسط :•: 4 حبه

برگ ریحان خرد شده :•: 2 لیوان

پنیر پارمیزان رنده شده :•: 1/2 لیوان

گردو یا بادام زمینی :•: 1/2 لیوان

روغن زیتون :•: 1/2 لیوان

نمک و فلفل :•: مقدار لازم

رب گوجه فرنگی برای قرمز کردن سس پستو :•: به دلخواه

سس مایونز برای سفید کردن سس پستو :•:  به دلخواه

پیتزا فوری با نان تست,طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست,پیتزا آسان و سریع با نان تست

سس پستو چیست؟,سس پستو شف طیبه,سس پستو پیتزا,سس پستو قرمز

طرز تهیه سس پستو

ابتدا گردوها یا بادام زمینی ها را با آسیاب پودر کنید ، دقت داشته باشید که آنقدر آسیاب کردن گردوها را ادامه دهید تا کاملا خمیر شوند. بعد از اینکه گردوها خوب له شد ریحان خرد شده ، پنیر پارمیزان و سیر را هم داخل میکسر بریزید و باز مواد را با آسیاب خوب له کنید و در همین حین روغن زیتون را به سس پستو اضافه کنید .

پس از اینکه سس پستو یکدست و صاف شد نمک و فلفل را اضاف نمایید. اگر تمایل دارید سس پستو قرمز شود یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی به آن اضاف کنید و اگر تمایل دارید سس پستو سفید رنگ شود می توانید از سس مایونز استفاده نمایید. البته سس پستو سبز اصل ایتالیایی است.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

سس پستو سفید,سس پستو سبز,سس پستو با ریحان,سس پستو رژیمی,سس پستو برای پاستا

موارد استفاده سس پستو

سس پستو را می توانید با انواع غذاهای فست فودی استفاده کنید اما در اصل این سس مخصوص غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا هایی مثل پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا است.

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.29 ( 17 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ