خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب
تاریخ ارسال مطلب : 3 مهر 1395 ساعت 16:52

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم بستنی سنتی

شیر پر چرب :•: 1 لیتر

شکر :•: 500 گرم

زعفران :•: به مقدار لازم

ثعلب :•: 1 قاشق غذاخوری

گلاب :•: نصف استکان

خلال پسته :•: 50 گرم

موز و آناناس :•: به دلخواه

کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل ساده , دستور کرم کارامل خانگی

بستنی سنتی در منزل,بستنی سنتی خانگی,بستنی سنتی وانیلی,بستنی سنتی اکبر مشتی,بستنی سنتی با بستنی ساز

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بستنی سنتی

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی سنتی برای 2 نفر مناسب می باشد . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید

حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود.

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید

پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید.

پس از اینکه بستنی سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.32 ( 19 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
X بستن تبلیغات