خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب

تاریخ انتشار : ۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۲

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم بستنی سنتی

شیر پر چرب :•: 1 لیتر

شکر :•: 500 گرم

زعفران :•: به مقدار لازم

ثعلب :•: 1 قاشق غذاخوری

گلاب :•: نصف استکان

خلال پسته :•: 50 گرم

موز و آناناس :•: به دلخواه

کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل ساده , دستور کرم کارامل خانگی

بستنی سنتی در منزل,بستنی سنتی خانگی,بستنی سنتی وانیلی,بستنی سنتی اکبر مشتی,بستنی سنتی با بستنی ساز

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بستنی سنتی

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی سنتی برای 2 نفر مناسب می باشد . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید

حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود.

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید

پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید.

پس از اینکه بستنی سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.36 ( 47 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ